
Barselona - Agadir Uçak Bileti
Barselona - Agadir arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Barselona - Agadir Uçak Bileti Hakkında
Barselona (İspanya) ile Agadir (Fas) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Barselona şehrinde 1 havalimanı, Agadir şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Barselona - Agadir Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Mart 2027 - 1.387 ₺
Mart 2027
1.387 ₺
Direkt
En ucuzKasım 2026
1.644 ₺
Direkt
Eylül 2026
3.613 ₺
Direkt
Ekim 2026
3.987 ₺
1 aktarma
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Mart 2027En ucuz | Direkt | 1.387 ₺ |
| Kasım 2026 | Direkt | 1.644 ₺ |
| Eylül 2026 | Direkt | 3.613 ₺ |
| Ekim 2026 | 1 aktarma | 3.987 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Barselona - Agadir Popüler Uçuşlar
Barselona - Agadir


Agadir - Barselona


Barselona - Agadir Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Direkt | 1.387 ₺ | |
| 1 aktarma | 3.925 ₺ |
Agadir Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Barselona Havalimanları
Agadir Havalimanları
Alternatif Rotalar
Barselona Kalkışlı Alternatif Rotalar
Barselona ve Agadir - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Barcelona Uluslararası Havalimanı (BCN)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Aerobus: Plaça Catalunya'dan her 10 dakikada bir kalkan Aerobus, yaklaşık 35 dakikada havalimanına ulaşır. Seferler 05:00-00:30 saatleri arasında düzenlenir.
Otobüs 46: Plaça Espanya'dan kalkan otobüs, havalimanına 30-35 dakikada ulaşır. Seferler her 20 dakikada bir yapılır.
Metro (L9 Sud): Zona Universitària'dan kalkan metro, havalimanına yaklaşık 30 dakikada ulaşır. Seferler her 7 dakikada bir yapılır ve gün boyu çalışır.
Tren (R2/R2N): Barcelona-Sants'tan kalkan tren, T2 terminaline yaklaşık 18-20 dakikada varır. Her 30 dakikada bir sefer düzenlenir.
Agadir Al-Massira Uluslararası Havalimanı (AGA)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs: Havalimanından şehir merkezine 37 numaralı otobüsle ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Seferler her 60 dakikada bir yapılır ve gün boyu hizmet verir.
ALSA Shuttle: ALSA şirketinin L-AE otobüsü, La Vallée des Oiseaux noktasından havalimanına direkt sefer yapar. Yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Seferler her 60 dakikada bir yapılır ve 04:00-23:00 saatleri arasında çalışır.
Yerel Otobüs: 22 numaralı yerel otobüs, havalimanı terminali yakınındaki ana yoldan Inezgane'ye gider, oradan 20, 24 veya 28 numaralı hatlarla Agadir merkezine aktarma yapabilirsiniz. Yolculuk süresi toplamda 40-50 dakikadır. Seferler sık düzenlenir ancak son otobüs 20:30'dadır.
Taksi: Resmi taksi durakları varış salonu çıkışında 7/24 bulunur ve şehir merkezine direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır.
Araç Kiralama: Havalimanı terminalinde birçok araç kiralama firması bulunur. Şehir merkezine sürüş mesafesi 20-30 dakika arasındadır. Araç alma 7/24 mümkündür.





