
Beef Adası - Venedik Uçak Bileti
Beef Adası - Venedik arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Beef Adası - Venedik Uçak Bileti Hakkında
Beef Adası (Britanya Virjin Adaları) ile Venedik (İtalya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Beef Adası şehrinde 1 havalimanı, Venedik şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Beef Adası - Venedik Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Şubat 2026 - 33.464 TL
Şubat 2026
33.464 TL
3 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Şubat 2026En ucuz | 3 aktarma | 33.464 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Beef Adası - Venedik Popüler Uçuşlar
Beef Adası - Venedik
Beef Adası - Venedik Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 3 aktarma | 33.464 ₺ |
Beef Adası Havalimanları
Venedik Havalimanları
Alternatif Rotalar
Beef Adası Kalkışlı Alternatif Rotalar
Beef Adası ve Venedik - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro/Tren: Venedik Marco Polo Havalimanı'na doğrudan metro veya tren hattı bulunmamaktadır. Ancak, Mestre Tren İstasyonu üzerinden aktarma yaparak şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Mestre'den Venedik Santa Lucia'ya trenle 10 dakika gibi bir sürede varabilirsiniz. Tren seferleri sık aralıklarla düzenlenir.
Otobüs: ACTV 5 numaralı otobüs hattı, havalimanından Piazzale Roma'ya düzenli seferler yapar. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakikadır ve otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar. Seferler 04:08-01:10 saatleri arasında hizmet verir.
Shuttle: ATVO Express Shuttle otobüsleri, havalimanından Piazzale Roma'ya direkt ekspres servis sunar. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır. Seferler her 20 dakikada bir kalkar ve sabah erken saatlerden gece yarısına kadar çalışır.
Su Otobüsü (Vaporetto): Alilaguna su otobüsleri, havalimanı yakınındaki marinadan kalkarak Venedik şehir merkezine ulaşım sağlar. Mavi ve pembe hatları kullanarak San Marco veya Rialto civarına yaklaşık 1 saat 15 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 30 dakikada bir yapılır.
Su Taksi: Resmi su taksi hizmetleri havalimanı terminaline yakın bir noktadan kalkar ve şehir merkezindeki otellere veya iskelelere direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır ve 7/24 hizmet verir.






