
Berlin - Venedik Uçak Bileti
Berlin - Venedik arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Berlin - Venedik Uçak Bileti Hakkında
Berlin (Almanya) ile Venedik (İtalya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Berlin şehrinde 1 havalimanı, Venedik şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Berlin - Venedik Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Ekim 2026 - 1.322 ₺
Ekim 2026
1.322 ₺
Direkt
En ucuzKasım 2026
1.805 ₺
Direkt
Eylül 2026
2.285 ₺
Direkt
Ağustos 2026
2.825 ₺
Direkt
Aralık 2026
3.262 ₺
Direkt
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Ekim 2026En ucuz | Direkt | 1.322 ₺ |
| Kasım 2026 | Direkt | 1.805 ₺ |
| Eylül 2026 | Direkt | 2.285 ₺ |
| Ağustos 2026 | Direkt | 2.825 ₺ |
| Aralık 2026 | Direkt | 3.262 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Berlin - Venedik Popüler Uçuşlar
Berlin - Venedik Rotasında Uçan Havayolları
Venedik Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Berlin Havalimanları
Venedik Havalimanları
Alternatif Rotalar
Berlin Kalkışlı Alternatif Rotalar
Berlin ve Venedik - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Berlin Brandenburg Havalimanı (BER)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Tren/Raylı Sistem (S-Bahn ve Regional Trenler): Berlin Hbf, Alexanderplatz, Friedrichstraße gibi merkez istasyonlardan FEX, S9, S45 gibi hatlar kullanılarak BER Terminal 1-2'ye ulaşılabilir. FEX hattı, Berlin Hbf'den 30-32 dakika sürer ve her 30 dakikada bir kalkar. S9 hattı ise her 20 dakikada bir kalkar ve 58 dakika sürer.
Otobüs: Şehir merkezindeki duraklardan X7 otobüsü U-Rudow'a gider ve oradan metro ile havalimanına ulaşım sağlanır. Otobüsler her 20 dakikada bir kalkar ve toplamda 45-55 dakika sürer.
Taksi: Şehir merkezinden taksi çağrılarak Terminal 1 önündeki resmi taksi durağına varılır.
Ride-Sharing (Paylaşımlı Araç Uygulamaları): Uber, Bolt ve Free Now ile şehir merkezinden havalimanına araç çağrılabilir.
Araç Kiralama: Şehir merkezindeki araç kiralama şirketlerinden kiralanan araçlar ile havalimanına ulaşmak mümkündür.
Treviso Havalimanı (TSF)
Havalimanından Şehir Merkezine
ATVO Shuttle Otobüsü: Treviso Havalimanı'ndan Venedik Piazzale Roma'ya direkt ATVO shuttle otobüsleri ile ulaşım sağlanır. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır. Bu otobüsler günün belirli saatlerinde hizmet verir ve yoğunluğa göre ek seferler eklenebilir.
Barzi Bus (Terravision): Treviso Havalimanı'ndan Venedik Tronchetto'ya Barzi Bus hizmet verir. Buradan 2 numaralı vaporetto ile şehir merkezine geçebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır ve otobüsler belirli saatlerde çalışır.
ACTT Otobüsü + Tren: Havalimanından ACTT 6 numaralı otobüsle Treviso tren istasyonuna gidip, oradan trenle Venedik Santa Lucia'ya ulaşabilirsiniz. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 60-90 dakikadır. Otobüsler sık sık çalışırken, trenler de saat başı kalkar.
Taksi: Resmi taksi durakları terminal çıkışında bulunur. Venedik Piazzale Roma'ya taksiyle yolculuk trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika sürer. Taksi hizmeti 7/24 sağlanmaktadır.
Araba Kiralama: Treviso Havalimanı'nda çeşitli araba kiralama şirketleri hizmet vermektedir. Kiraladığınız araçla Venedik ve çevresine rahatça ulaşabilirsiniz.
Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro/Tren: Venedik Marco Polo Havalimanı'na doğrudan metro veya tren hattı bulunmamaktadır. Ancak, Mestre Tren İstasyonu üzerinden aktarma yaparak şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Mestre'den Venedik Santa Lucia'ya trenle 10 dakika gibi bir sürede varabilirsiniz. Tren seferleri sık aralıklarla düzenlenir.
Otobüs: ACTV 5 numaralı otobüs hattı, havalimanından Piazzale Roma'ya düzenli seferler yapar. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakikadır ve otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar. Seferler 04:08-01:10 saatleri arasında hizmet verir.
Shuttle: ATVO Express Shuttle otobüsleri, havalimanından Piazzale Roma'ya direkt ekspres servis sunar. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır. Seferler her 20 dakikada bir kalkar ve sabah erken saatlerden gece yarısına kadar çalışır.
Su Otobüsü (Vaporetto): Alilaguna su otobüsleri, havalimanı yakınındaki marinadan kalkarak Venedik şehir merkezine ulaşım sağlar. Mavi ve pembe hatları kullanarak San Marco veya Rialto civarına yaklaşık 1 saat 15 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 30 dakikada bir yapılır.
Su Taksi: Resmi su taksi hizmetleri havalimanı terminaline yakın bir noktadan kalkar ve şehir merkezindeki otellere veya iskelelere direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır ve 7/24 hizmet verir.






