Oostende - Venedik Uçak Bileti

Oostende - Venedik arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın

Ara

Oostende - Venedik Uçak Bileti Hakkında

Oostende (Belçika) ile Venedik (İtalya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.

Oostende şehrinde 1 havalimanı, Venedik şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.

Oostende - Venedik Uçak Bileti En Ucuz Aylar

En uygun fiyatlı ay

Ekim 2026 - 6.277 ₺

Ekim 2026

6.277 ₺

1 aktarma

En ucuz
Oostende - Venedik aylık en ucuz uçak bileti fiyatları
AyUçuş TipiFiyat
Ekim 2026En ucuz1 aktarma6.277 ₺

Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.

Oostende - Venedik Popüler Uçuşlar

Oostende - Venedik

TUI fly Belgium
OostendeVenedik
14 Ekim1 aktarma
6.277 ₺
TUI fly Belgium
OostendeVenedik
13 Ekim1 aktarma
8.471 ₺

Oostende - Venedik Rotasında Uçan Havayolları

Oostende - Venedik havayolu fiyat karşılaştırması
HavayoluUçuş TipiFiyat
TUI fly BelgiumTUI fly Belgium1 aktarma6.277 ₺

Venedik Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)

Oostende Havalimanları

Venedik Havalimanları

Alternatif Rotalar

Oostende ve Venedik - Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Ostend-Bruges Uluslararası Havalimanı (OST)

Havalimanına Nasıl Gidilir

Otobüs: Oostende Tren İstasyonu'ndan 6 numaralı 'Raversijde via Luchthaven' otobüsüne binerek havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 15 dakikadır ve seferler her 10 dakikada bir yapılır.


Otobüs + Tren: Brugge şehir merkezinden havalimanına gitmek için Brugge Tren İstasyonu'ndan Oostende'ye trenle, ardından peron 3'ten 60 numaralı otobüsle ulaşabilirsiniz. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 38 dakikadır. Seferler trenlerle uyumlu olarak sık yapılır.


Taksi: Brugge veya Oostende şehir merkezinden havalimanına taksiyle ulaşım mümkündür. Brugge'den 40 dakika, Oostende'den ise yaklaşık 12 dakika sürer. Taksiler her yerden çağırılabilir ve 7/24 hizmet verir.


Araç Kiralama: Şehir merkezinde kiraladığınız araçlarla havalimanına dönüş yapabilirsiniz. Oostende'den 5 km ve yaklaşık 12 dakika, Brugge'den 33 km ve yaklaşık 40 dakika sürecektir. Park ve trafik kurallarına dikkat etmeniz önerilir.

Treviso Havalimanı (TSF)

Havalimanından Şehir Merkezine

ATVO Shuttle Otobüsü: Treviso Havalimanı'ndan Venedik Piazzale Roma'ya direkt ATVO shuttle otobüsleri ile ulaşım sağlanır. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır. Bu otobüsler günün belirli saatlerinde hizmet verir ve yoğunluğa göre ek seferler eklenebilir.


Barzi Bus (Terravision): Treviso Havalimanı'ndan Venedik Tronchetto'ya Barzi Bus hizmet verir. Buradan 2 numaralı vaporetto ile şehir merkezine geçebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır ve otobüsler belirli saatlerde çalışır.


ACTT Otobüsü + Tren: Havalimanından ACTT 6 numaralı otobüsle Treviso tren istasyonuna gidip, oradan trenle Venedik Santa Lucia'ya ulaşabilirsiniz. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 60-90 dakikadır. Otobüsler sık sık çalışırken, trenler de saat başı kalkar.


Taksi: Resmi taksi durakları terminal çıkışında bulunur. Venedik Piazzale Roma'ya taksiyle yolculuk trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika sürer. Taksi hizmeti 7/24 sağlanmaktadır.


Araba Kiralama: Treviso Havalimanı'nda çeşitli araba kiralama şirketleri hizmet vermektedir. Kiraladığınız araçla Venedik ve çevresine rahatça ulaşabilirsiniz.

Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE)

Havalimanından Şehir Merkezine

Metro/Tren: Venedik Marco Polo Havalimanı'na doğrudan metro veya tren hattı bulunmamaktadır. Ancak, Mestre Tren İstasyonu üzerinden aktarma yaparak şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Mestre'den Venedik Santa Lucia'ya trenle 10 dakika gibi bir sürede varabilirsiniz. Tren seferleri sık aralıklarla düzenlenir.


Otobüs: ACTV 5 numaralı otobüs hattı, havalimanından Piazzale Roma'ya düzenli seferler yapar. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakikadır ve otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar. Seferler 04:08-01:10 saatleri arasında hizmet verir.


Shuttle: ATVO Express Shuttle otobüsleri, havalimanından Piazzale Roma'ya direkt ekspres servis sunar. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır. Seferler her 20 dakikada bir kalkar ve sabah erken saatlerden gece yarısına kadar çalışır.


Su Otobüsü (Vaporetto): Alilaguna su otobüsleri, havalimanı yakınındaki marinadan kalkarak Venedik şehir merkezine ulaşım sağlar. Mavi ve pembe hatları kullanarak San Marco veya Rialto civarına yaklaşık 1 saat 15 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 30 dakikada bir yapılır.


Su Taksi: Resmi su taksi hizmetleri havalimanı terminaline yakın bir noktadan kalkar ve şehir merkezindeki otellere veya iskelelere direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır ve 7/24 hizmet verir.

Oostende - Venedik Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Oostende - Venedik arası en ucuz uçak bileti 6.277 ₺'den başlamaktadır. Fiyatlar sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterebilir.
Oostende şehrinde Ostend-Bruges Uluslararası Havalimanı (OST), Venedik şehrinde ise Treviso Havalimanı (TSF), Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE) kullanılmaktadır.
Oostende - Venedik arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Oostende - Venedik rotasında birçok havayolu uçuş düzenlemektedir. Güncel havayolu listesi için arama yapabilirsiniz.
Oostende - Venedik arası en ucuz uçuşlar genellikle Ekim ayında ve Çarşamba günlerinde bulunmaktadır.
Oostende - Venedik rotasında en uygun fiyatlı uçuşlar çoğunlukla TUI fly Belgium tarafından sunulmaktadır.