
Bükreş - Luqa Uçak Bileti
Bükreş - Luqa arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Bükreş - Luqa Uçak Bileti Hakkında
Bükreş (Romanya) ile Luqa (Malta) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Bükreş şehrinde 2 havalimanı, Luqa şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Bükreş - Luqa Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Mart 2026 - 710 TL
Mart 2026
710 TL
Direkt
En ucuzTemmuz 2026
1.311 TL
Direkt
Mayıs 2026
1.509 TL
Direkt
Nisan 2026
1.830 TL
Direkt
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Mart 2026En ucuz | Direkt | 710 ₺ |
| Temmuz 2026 | Direkt | 1.311 ₺ |
| Mayıs 2026 | Direkt | 1.509 ₺ |
| Nisan 2026 | Direkt | 1.830 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Bükreş - Luqa Popüler Uçuşlar
Bükreş - Luqa Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Direkt | 710 ₺ | |
| Direkt | 710 ₺ |
Luqa Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Bükreş Havalimanları
Luqa Havalimanları
Alternatif Rotalar
Bükreş Kalkışlı Alternatif Rotalar
Bükreş ve Luqa - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Bükreş Henri Coanda Uluslararası Havalimanı (OTP)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Ekspres Otobüs (100 Express Hattı): Şehir merkezinden (Piata 21 Decembrie 1989 ve diğer merkezi noktalardan) 100 Express hattına binebilirsiniz. Yolculuk süresi 30-33 dakikadır. Gündüz her 15 dakikada bir, gece her 30 dakikada bir sefer yapılır.
783 Numaralı Otobüs: Nehir Meydanından (Piata Neher) bu hatta binebilirsiniz. Otobüs her 15 dakikada bir hareket eder. Biletlerinizi otobüs içindeki cihazlara okutarak kullanabilirsiniz.
Taksi ve Özel Araç: Şehir merkezinden havalimanına ulaşım için resmi taksi duraklarını veya taksi uygulamalarını kullanabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 25-45 dakika arasında değişebilir.
Malta Uluslararası Havalimanı (MLA)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (X4 Hattı): X4 numaralı otobüs hattı, Malta Uluslararası Havalimanı'ndan Valletta şehir merkezine, Floriana/Bombi'ye ulaşım sağlar. Yolculuk süresi 18-25 dakika arasında değişir. Seferler her 30 dakikada bir yapılır ve 05:00-23:00 saatleri arasında hizmet verir.
Otobüs (X1 Hattı): X1 hattı, havalimanından Msida, Gzira ve St. Julian’s gibi bölgelere sefer yapar. Valletta yönüne giden otobüs, şehir merkezine 30-40 dakikada ulaşır. Seferler her 30-40 dakikada bir yapılır ve 05:20-22:55 saatleri arasında çalışır.
Otobüs (71, 72, 73 Hatları): Bu otobüs hatları, havalimanından Valletta şehir merkezine direkt sefer düzenler. Yolculuk süresi 30-60 dakika arasında değişir. Otobüsler saatte bir kalkar ve sabah erken saatlerden gece yarısına kadar hizmet verir.
Taksi: Resmi taksiler havalimanı terminal çıkışlarında bulunur ve Valletta şehir merkezine 15-25 dakikada ulaşım sağlar. Taksiler 24 saat çalışır ve siyah-beyaz renklidir.
Araç Kiralama: Havalimanında bulunan araç kiralama ofisleri, yolculara 24 saat hizmet verir. Valletta şehir merkezine araçla 20 dakikada ulaşabilirsiniz.








