
Karakas - Tenerife Uçak Bileti
Karakas - Tenerife arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Karakas - Tenerife Uçak Bileti Hakkında
Karakas (Venezuela) ile Tenerife (İspanya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Karakas şehrinde 1 havalimanı, Tenerife şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Karakas - Tenerife Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Karakas - Tenerife Popüler Uçuşlar
Karakas - Tenerife Rotasında Uçan Havayolları
Karakas Havalimanları
Tenerife Havalimanları
Alternatif Rotalar
Karakas - Tenerife Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Karakas ve Tenerife - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Simon Bolivar Uluslararası Havalimanı (CCS)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Caracas şehir merkezindeki (örneğin Nuevo Circo) ana otobüs duraklarından havalimanına otobüsle ulaşım sağlanır. La Hoyada veya La Bandera üzerinden aktarmalı olarak 1 saat 42 dakikada havalimanına varılır. Seferler her 30 dakikada bir düzenlenir.
Taksi: Libertador Simón Bolívar Terminal gibi merkezlerden havalimanına taksiyle ulaşabilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 29 dakika sürer. Taksi duraklarından veya sokaklardan taksi çağırabilirsiniz.
Özel Transfer Servisi / Paylaşım Araçları: Şehir merkezinden havalimanına özel transfer hizmeti için ana otobüs terminallerinden veya önceden rezervasyonla ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak yaklaşık 30 dakika sürer.
Metro: Şehir merkezinden (örneğin La Bandera veya La Hoyada) metro ile La Bandera veya La Hoyada üzerinden aktarma yaparak havalimanına ulaşabilirsiniz. Metro hattı doğrudan havalimanına gitmez, aktarmalarla toplam yolculuk süresi 1 saat 42 dakikadır. Metro seferleri her 5-10 dakikada bir yapılır.
Araba Kiralama: Şehir merkezinden havalimanına ulaşmak için araç kiralama seçenekleri mevcuttur. Kiralama ofisleri şehir merkezinde yer almakta olup, önceden rezervasyon yapmak mümkündür.
Tenerife North-Ciudad de La Laguna Havalimanı (TFN)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (TITSA): Tenerife North-Ciudad de La Laguna Havalimanı'ndan Santa Cruz de Tenerife şehir merkezine 102, 107 ve 108 numaralı TITSA otobüs hatları ile ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 25-40 dakika sürer. Seferler her 15-30 dakikada bir yapılır ve sabah 5:00'ten gece 00:00'e kadar çalışır. Havalimanı terminalinin alt katındaki (Level -1) duraklardan binebilirsiniz.
Otobüs (TITSA La Laguna için): Havalimanından La Laguna'ya 20 ve 51 numaralı hatlar ile ulaşabilirsiniz. 20 hattı Aeropuerto Norte'den Intercambiador Laguna'ya 4 dakika sürer, seferler her 15 dakikada bir ve gün boyu çalışır; 51 hattı Luna Llena'dan San Benito'ya 2 dakika sürer, her 10 dakikada bir ve her gün hizmet verir.
Taksi: Resmi taksi durakları havalimanı terminal çıkışında bulunur. Tenerife şehir merkezine (Santa Cruz) yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 20-30 dakika arasındadır. Seferler talep üzerine 7/24 yapılabilir; Taxi Driver Tenerife (+34 822 20 20 20) veya Radio Taxi Santa María (+34 922 662 660) gibi firmaları kullanabilirsiniz.
Uber: Uber uygulaması Tenerife North Havalimanı'nda kullanılabilir. Uygulama üzerinden bir araç çağırarak rahatlıkla şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi, trafiğe bağlı olarak ortalama 20-30 dakika arasında değişebilir.
Araç Kiralama: Havalimanında birçok uluslararası ve yerel araç kiralama şirketi bulunmaktadır. Terminaldeki araç kiralama ofislerinden araç kiralayarak adanın farklı bölgelerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Tenerife South Havalimanı (TFS)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (TITSA 111 hattı – doğrudan Santa Cruz merkez): TITSA’nın 111 numaralı otobüsü, havaalanı terminal binasının hemen önündeki otobüs duraklarından kalkar ve Intercambiador de Santa Cruz (şehir merkezi) yönüne gitmektedir. Yolculuk süresi trafik durumuna göre yaklaşık 60–70 dakika sürmektedir. Seferler günde ortalama 20–30 dakikada bir yapılmakta, akşam ve gece saatlerinde daha seyrek çalışmaktadır.
Otobüs (TITSA 343 hattı – kuzey yönlü aktarmalı kullanım): 343 numaralı hat, Tenerife Güney Havalimanı ile Tenerife Kuzey Havalimanı (TFN) arasında çalışan bir ekspres otobüstür. Yolculuk süresi aktarmalarla birlikte muhtemelen 60–90 dakika aralığında olmaktadır. Sefer sıklığı günde yaklaşık 60 dakikada birdir.
Otobüs (TITSA 450 hattı – güney tatil bölgesi, sonra Santa Cruz’a aktarma): 450 numaralı otobüs, güneydeki tatil bölgelerine yönelirken Santa Cruz’a da bağlantı sağlar. Yolculuk süresi toplamda 100–130 dakika arasında değişmektedir.
Taksi: Havalimanında taksi hizmetleri mevcuttur. Havalimanı terminalinin önünde taksi durakları bulunmaktadır. Yolculuk süresi varış noktasına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir ve genellikle hızlı bir ulaşım sağlamaktadır.
Araç Kiralama: Havalimanında çeşitli uluslararası araç kiralama firmaları bulunmaktadır. Araç kiralayarak adayı keşfetmek isteyenler için pratiktir. Araç kiralama ofisleri terminal binasında kolayca ulaşılabilir konumdadır.