
Karakas - Valensiya Uçak Bileti
Karakas - Valensiya arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Karakas - Valensiya Uçak Bileti Hakkında
Karakas (Venezuela) ile Valensiya (Venezuela) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Karakas şehrinde 1 havalimanı, Valensiya şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Karakas - Valensiya Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Ağustos 2026 - 5.828 ₺
Ağustos 2026
5.828 ₺
1 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Ağustos 2026En ucuz | 1 aktarma | 5.828 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Karakas - Valensiya Popüler Uçuşlar
Karakas - Valensiya
Karakas - Valensiya Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 1 aktarma | 5.828 ₺ |
Karakas Havalimanları
Valensiya Havalimanları
Alternatif Rotalar
Karakas Kalkışlı Alternatif Rotalar
Karakas ve Valensiya - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Simon Bolivar Uluslararası Havalimanı (CCS)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Caracas şehir merkezindeki (örneğin Nuevo Circo) ana otobüs duraklarından havalimanına otobüsle ulaşım sağlanır. La Hoyada veya La Bandera üzerinden aktarmalı olarak 1 saat 42 dakikada havalimanına varılır. Seferler her 30 dakikada bir düzenlenir.
Taksi: Libertador Simón Bolívar Terminal gibi merkezlerden havalimanına taksiyle ulaşabilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 29 dakika sürer. Taksi duraklarından veya sokaklardan taksi çağırabilirsiniz.
Özel Transfer Servisi / Paylaşım Araçları: Şehir merkezinden havalimanına özel transfer hizmeti için ana otobüs terminallerinden veya önceden rezervasyonla ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak yaklaşık 30 dakika sürer.
Metro: Şehir merkezinden (örneğin La Bandera veya La Hoyada) metro ile La Bandera veya La Hoyada üzerinden aktarma yaparak havalimanına ulaşabilirsiniz. Metro hattı doğrudan havalimanına gitmez, aktarmalarla toplam yolculuk süresi 1 saat 42 dakikadır. Metro seferleri her 5-10 dakikada bir yapılır.
Araba Kiralama: Şehir merkezinden havalimanına ulaşmak için araç kiralama seçenekleri mevcuttur. Kiralama ofisleri şehir merkezinde yer almakta olup, önceden rezervasyon yapmak mümkündür.
Arturo Michelena Uluslararası Havalimanı (VLN)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro/Tren: Valencia'da henüz faal bir metro veya tren hattı bulunmamaktadır. Bu nedenle Arturo Michelena Havalimanı ile şehir merkezi arasında doğrudan demiryolu ulaşımı sağlanamaz. Yolcuların kara yolu ile ulaşım seçeneklerini değerlendirmesi gerekmektedir.
Otobüs/Paylaşımlı Minibüs (por puesto): Havalimanı terminali önünden şehir merkezine doğru yerel otobüsler veya 'buseta/microbus' adı verilen minibüsler geçmektedir. Bu araçlar, genellikle Avenida Bolívar Norte, Terminal de Pasajeros de Valencia veya Parque Negra Hipólita civarına gitmektedir. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak yaklaşık 25-40 dakika sürmektedir. Araçların hareket sıklığı 15-30 dakika arasında değişebilir ve genellikle 06:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Taksi: Resmi sarı veya lisanslı taksiler, terminal çıkışında yer alan taksi durağında yolcu beklemektedir. Taksi ile şehir merkezine ulaşım yaklaşık 20-30 dakika sürmektedir ve oldukça konforlu bir seçenektir.







