Kişinev - Tanjung Redeb Uçak Bileti

Kişinev - Tanjung Redeb arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın

Ara

Kişinev - Tanjung Redeb Uçak Bileti Hakkında

Kişinev (Moldova) ile Tanjung Redeb (Endonezya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.

Kişinev şehrinde 1 havalimanı, Tanjung Redeb şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.

Kişinev - Tanjung Redeb Uçak Bileti En Ucuz Aylar

En uygun fiyatlı ay

Ağustos 2026 - 27.878 ₺

Ağustos 2026

27.878 ₺

3 aktarma

En ucuz
Kişinev - Tanjung Redeb aylık en ucuz uçak bileti fiyatları
AyUçuş TipiFiyat
Ağustos 2026En ucuz3 aktarma27.878 ₺

Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.

Kişinev - Tanjung Redeb Popüler Uçuşlar

Kişinev - Tanjung Redeb Rotasında Uçan Havayolları

Kişinev - Tanjung Redeb havayolu fiyat karşılaştırması
HavayoluUçuş TipiFiyat
FlyoneFlyone3 aktarma27.878 ₺

Kişinev Havalimanları

Tanjung Redeb Havalimanları

Alternatif Rotalar

Kişinev ve Tanjung Redeb - Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Kişinev Eugen Doga Uluslararası Havalimanı (RMO)

Havalimanına Nasıl Gidilir

Ekspres Otobüs: Şehir merkezinden Dimitrie Cantemir Meydanı'ndan havalimanına ekspres otobüslerle ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30-40 dakikadır. Seferler her 40 dakikada bir yapılır.


Minibüs (Marshrutk 165): Ismail Rd. üzerinden 165 numaralı minibüs hattını kullanarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 25-35 dakikadır. Seferler her 10 dakikada bir gerçekleşir.


Otobüs A Hattı: Şehir merkezindeki uygun duraklardan A numaralı otobüs hattına binerek havalimanına direkt ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır.


Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksiyle ulaşım sağlanabilir. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 17 dakikadır ve taksiler 7/24 hizmet verir.


Araç Kiralama: Şehir merkezinde araç kiralayarak havalimanına ulaşım mümkündür. Yolculuk süresi 17-25 dakika arasında değişebilir.

Kişinev - Tanjung Redeb Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kişinev - Tanjung Redeb arası en ucuz uçak bileti 27.878 ₺'den başlamaktadır. Fiyatlar sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterebilir.
Kişinev şehrinde Kişinev Eugen Doga Uluslararası Havalimanı (RMO), Tanjung Redeb şehrinde ise Tanjung Redeb Kalimarau Havalimanı (BEJ) kullanılmaktadır.
Kişinev - Tanjung Redeb arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Kişinev - Tanjung Redeb rotasında birçok havayolu uçuş düzenlemektedir. Güncel havayolu listesi için arama yapabilirsiniz.
Kişinev - Tanjung Redeb arası en ucuz uçuşlar genellikle Ağustos ayında ve Pazar günlerinde bulunmaktadır.
Kişinev - Tanjung Redeb rotasında en uygun fiyatlı uçuşlar çoğunlukla Flyone tarafından sunulmaktadır.