
Denpasar - Pontianak Uçak Bileti
Denpasar - Pontianak arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Denpasar - Pontianak Uçak Bileti Hakkında
Denpasar (Endonezya) ile Pontianak (Endonezya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Denpasar şehrinde 1 havalimanı, Pontianak şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Denpasar - Pontianak Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Ekim 2026 - 6.806 ₺
Ekim 2026
6.806 ₺
1 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Ekim 2026En ucuz | 1 aktarma | 6.806 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Denpasar - Pontianak Popüler Uçuşlar
Denpasar - Pontianak
Denpasar - Pontianak Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 1 aktarma | 6.806 ₺ |
Denpasar Havalimanları
Pontianak Havalimanları
Alternatif Rotalar
Denpasar Kalkışlı Alternatif Rotalar
Denpasar ve Pontianak - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Ngurah Rai Uluslararası Havalimanı (DPS)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs (Hattı 1): Denpasar şehir merkezinden Ngurah Rai Uluslararası Havalimanı'na Otobüs Hattı 1 ile ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi 30-45 dakika civarındadır. Otobüsler belirli aralıklarla çalışır.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına ulaşmak için resmi taksileri kullanabilirsiniz. Taksi duraklarından veya sokaklardan binebilirsiniz, yolculuk süresi 20-30 dakika arasında değişir ve 24 saat hizmet verir.
Shuttle Servisleri: Otel veya belirlenmiş noktalardan kalkan shuttle servisleri ile havalimanına gitmek mümkündür. Yolculuk süresi 30-45 dakika arasında değişir.
Grab/Gojek (Uygulama Tabanlı Araç Çağırma): Denpasar şehir merkezinden havalimanına Grab veya Gojek uygulamaları aracılığıyla araç çağırabilirsiniz. Yolculuk süresi 20-30 dakikadır, hizmet 24 saat açıktır.
Özel Transfer/Shuttle: Özel transfer hizmetleri ile şehir merkezinden direk havalimanına ulaşabilirsiniz. Transferler genellikle önceden rezervasyon gerektirir ve yolculuk süresi 30-45 dakika arasında değişir.
Supadio Uluslararası Havalimanı (PNK)
Havalimanından Şehir Merkezine
Taksi: Supadio Uluslararası Havalimanı'ndan Pontianak şehir merkezine taksi ile ulaşım oldukça rahattır. Taksi durakları terminal çıkışında bulunur ve yolculuk süresi yaklaşık 16 dakikadır. Taksi hizmetleri talep üzerine çalışır ve 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Kaban Taxi Pontianak veya Grab Taxi gibi firmalar tercih edilebilir.
Grab Taxi: Havalimanından şehir merkezine Grab uygulaması üzerinden taksi çağırabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 16 dakika sürmektedir. Bu hizmet talep üzerine sağlanır ve 24 saat boyunca aktiftir. Uygulamayı mobil cihazınıza indirerek kolayca rezervasyon yapabilirsiniz.
DAMRI Otobüsü: Supadio Havalimanı terminalinden kalkan DAMRI otobüsleri, Pontianak şehir merkezine düzenli seferler yapar. Yolculuk yaklaşık 30-40 dakika sürmektedir. Otobüs seferleri gün içinde belirli aralıklarla yapılır ve terminale yakın duraklardan binilebilir.
Özel Transfer/Shuttle (Jayride): Jayride platformu üzerinden önceden rezervasyon yaparak, havalimanından şehir merkezine shuttle veya özel araç ayarlayabilirsiniz. Yolculuk süresi genellikle 16-20 dakika arasında değişmektedir ve bu hizmet 24 saat boyunca rezervasyon alınabilir.







