Fresno - Oklahoma Uçak Bileti

Fresno - Oklahoma arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın

Ara

Fresno - Oklahoma Uçak Bileti Hakkında

Fresno (Amerika Birleşik Devletleri) ile Oklahoma (Amerika Birleşik Devletleri) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.

Fresno şehrinde 1 havalimanı, Oklahoma şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.

Fresno - Oklahoma Uçak Bileti En Ucuz Aylar

En uygun fiyatlı ay

Ekim 2026 - 15.347 ₺

Ekim 2026

15.347 ₺

2 aktarma

En ucuz
Fresno - Oklahoma aylık en ucuz uçak bileti fiyatları
AyUçuş TipiFiyat
Ekim 2026En ucuz2 aktarma15.347 ₺

Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.

Fresno - Oklahoma Popüler Uçuşlar

Fresno - Oklahoma

Southwest Airlines
FresnoOklahoma
13 Ekim2 aktarma
15.347 ₺

Fresno - Oklahoma Rotasında Uçan Havayolları

Fresno - Oklahoma havayolu fiyat karşılaştırması
HavayoluUçuş TipiFiyat
Southwest AirlinesSouthwest Airlines2 aktarma15.347 ₺

Fresno Havalimanları

Oklahoma Havalimanları

Alternatif Rotalar

Fresno - Oklahoma Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Fresno - Oklahoma arası en ucuz uçak bileti 15.347 ₺'den başlamaktadır. Fiyatlar sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterebilir.
Fresno şehrinde Fresno Yosemite Uluslararası Havalimanı (FAT), Oklahoma şehrinde ise Oklahoma City Will Rogers Havalimanı (OKC) kullanılmaktadır.
Fresno - Oklahoma arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Fresno - Oklahoma rotasında birçok havayolu uçuş düzenlemektedir. Güncel havayolu listesi için arama yapabilirsiniz.
Fresno - Oklahoma arası en ucuz uçuşlar genellikle Ekim ayında ve Salı günlerinde bulunmaktadır.
Fresno - Oklahoma rotasında en uygun fiyatlı uçuşlar çoğunlukla Southwest Airlines tarafından sunulmaktadır.