
Jersey - Edinburgh Uçak Bileti
Jersey - Edinburgh arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Jersey - Edinburgh Uçak Bileti Hakkında
Jersey (Jersey) ile Edinburgh (Birleşik Krallık) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Jersey şehrinde 1 havalimanı, Edinburgh şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Jersey - Edinburgh Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Jersey - Edinburgh Rotasında Uçan Havayolları
Edinburgh Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Jersey Havalimanları
Edinburgh Havalimanları
Alternatif Rotalar
Jersey Kalkışlı Alternatif Rotalar
Jersey - Edinburgh Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Jersey ve Edinburgh - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Jersey Havalimanı (JER)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs (LibertyBus): St. Helier şehir merkezinden havalimanına LibertyBus otobüs hatları ile ulaşabilirsiniz. Otobüsler şehir merkezinden düzenli olarak kalkar ve yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır. Seferler her 20-30 dakikada bir yapılır.
Taksi: St. Helier'deki ana taksi duraklarından havalimanına taksi çağırabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 10-15 dakika sürer.
Araç Kiralama: Şehir merkezinden kiraladığınız araç ile havalimanına kolayca ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 10-15 dakika sürer ve dönüşte havalimanındaki kiralama ofislerine aracı teslim edebilirsiniz.
Uber/Bolt: Şehir merkezinden Uber veya Bolt uygulamalarıyla sınırlı hizmet alabilirsiniz, bu nedenle yerel taksiler daha yaygın tercih edilir.
Shuttle: LibertyBus otobüs hatları, shuttle hizmeti olarak kullanılabilir, ayrı bir shuttle servisi bulunmamaktadır.
Edinburgh Havalimanı (EDI)
Havalimanından Şehir Merkezine
Tramvay: Edinburgh Tramvayı, havalimanından terminal çıkışından kalkarak şehir merkezindeki Princes Street ve St Andrew Square gibi noktalara ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 35 dakikadır. Seferler her 7-10 dakikada bir yapılır ve sabah 05:20'den gece 23:56'ya kadar çalışır.
Otobüs: Lothian Buses'ın Airlink 100 numaralı otobüsü, havalimanı terminalinden kalkarak Waterloo Place ve Haymarket gibi şehir merkezi noktalarına sefer yapar. Yolculuk süresi yaklaşık 25-35 dakikadır. Seferler her 10-30 dakikada bir yapılır ve gece gündüz hizmet verir.
Skylink Otobüsü: Skylink otobüsleri, havalimanından şehir merkezine alternatif bir ulaşım sağlar ve St Andrew Square gibi noktalara ulaşır. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır. Seferler her 30 dakikada bir yapılır ve gün boyu hizmet verir.
Taksi: Resmi taksi durakları, havalimanı terminal çıkışlarında bulunur ve şehir merkezine direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 25-40 dakika arasında değişir. 24 saat hizmet verir, belirli sıklık yoktur.
Araç Kiralama: Havalimanında çeşitli araç kiralama şirketlerinin ofisleri bulunmaktadır. Kiraladığınız araç ile şehir merkezine yapacağınız yolculuk yaklaşık 20-30 dakika sürebilir, trafik durumuna göre değişiklik gösterebilir.



