
Kaliningrad - Sankt-Peterburg Uçak Bileti
Kaliningrad - Sankt-Peterburg arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Kaliningrad - Sankt-Peterburg Uçak Bileti Hakkında
Kaliningrad (Rusya) ile Sankt-Peterburg (Rusya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Kaliningrad şehrinde 1 havalimanı, Sankt-Peterburg şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Kaliningrad - Sankt-Peterburg Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Kaliningrad - Sankt-Peterburg Popüler Uçuşlar
Kaliningrad - Sankt-Peterburg Rotasında Uçan Havayolları
Kaliningrad Havalimanları
Sankt-Peterburg Havalimanları
Alternatif Rotalar
Kaliningrad - Sankt-Peterburg Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Kaliningrad ve Sankt-Peterburg - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Khrabrovo Havalimanı (KGD)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs (244-Э hattı): Yuzhniy Otobüs Terminali'nden 244-Э numaralı otobüs hattına binerek Khrabrovo Havalimanı'na 45 dakikada ulaşabilirsiniz. Otobüsler her 45 dakikada bir kalkar.
Otobüs (110 hattı): Kaliningrad şehir merkezindeki ana otobüs terminalinden 110 numaralı otobüs hattına binerek havalimanına gidilebilir. Yolculuk süresi yaklaşık 40-50 dakikadır.
Otobüs (144 hattı): Şehir merkezinden 144 numaralı otobüs hattı ile havalimanına seyahat edebilirsiniz. Bu hat ile ulaşım süresi 45-50 dakikadır.
Taksi: Şehir merkezinde herhangi bir noktadan taksi çağırarak havalimanına 30-45 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz.
Araç Kiralama: Şehir merkezinden kiraladığınız bir araçla havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi trafik yoğunluğuna bağlı olarak 30-40 dakika arasındadır.
Pulkovo Havalimanı (LED)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro/Tren: 39 ve 39E numaralı otobüsler Pulkovo Havalimanı'ndan Moskovskaya metro istasyonuna ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-35 dakikadır. Otobüsler her 5-30 dakikada bir sefer yapar ve 05:15-01:40 saatleri arasında çalışır.
Otobüs: 82E numaralı otobüs havalimanından Prospekt Veteranov metro istasyonuna gider. Yolculuk süresi yaklaşık 25 dakikadır ve otobüs her 30 dakikada bir kalkar. Seferler 06:05-01:41 saatleri arasında aktiftir.
Taksi: Terminal çıkışındaki resmi taksi duraklarından veya Yandex GO ve Uber gibi uygulamalardan taksi çağırarak şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika arasındadır. Taksi hizmetleri 7/24 mevcuttur.
Araç Kiralama: Havalimanı terminalinde çeşitli araç kiralama ofisleri mevcuttur. Kiraladığınız araçla şehir merkezine yaklaşık 30-45 dakikada ulaşabilirsiniz. Araç kiralama hizmetleri 7/24 sağlanmaktadır.