
Kiev - Venedik Uçak Bileti
Kiev - Venedik arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Kiev - Venedik Uçak Bileti Hakkında
Kiev (Ukrayna) ile Venedik (İtalya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Kiev şehrinde 2 havalimanı, Venedik şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Kiev - Venedik Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Kiev - Venedik Rotasında Uçan Havayolları
Venedik Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Kiev Havalimanları
Venedik Havalimanları
Alternatif Rotalar
Kiev - Venedik Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Kiev ve Venedik - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Boryspil Uluslararası Havalimanı (KBP)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Sky Bus: Güney Demiryolu İstasyonu'ndan Sky Bus ile Boryspil Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi 40-50 dakika arasında değişir. Seferler her 30-40 dakikada bir yapılır ve 24 saat hizmet verir.
Ekspres Tren (Kyiv Boryspil Express): Kiev Central Demiryolu İstasyonu'ndan kalkış yapan tren, havalimanına 40 dakikadan kısa sürede ulaşır. Trenler, gündüz saatlerinde her saat başı veya iki seferde bir kalkar.
Shuttle Minibüs: Kharkivska metro istasyonundan 317 veya 317A numaralı minibüslere binerek Boryspil'e, oradan da havalimanına geçebilirsiniz. Yolculuk süresi toplamda 40-60 dakikadır ve minibüsler gündüz her 15-20 dakikada, gece ise 30-40 dakikada bir hareket eder.
Taksi ve Uygulamalar: Kiev şehir merkezinden taksi veya Uber/Bolt gibi uygulamalarla doğrudan havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafik durumuna bağlı olarak değişebilir.
Kiev Uluslararası Havalimanı (IEV)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Sky Bus (Otobüs): Şehir merkezinden (Pivdennyi tren istasyonu civarından) havalimanına Sky Bus ile dönüş mümkündür. Yolculuk süresi yaklaşık 1 saattir ve seferler gündüz her 20 dakikada bir, gece ise her 30 dakikada bir yapılır. Sky Bus, 24 saat boyunca çalışır.
Kyiv Boryspil Express (Tren): Kyiv-Pasazhyrskyi tren istasyonundan havalimanına trenle ulaşmak mümkündür. Yolculuk süresi 35-40 dakikadır ve seferler düzenli olarak yapılır. Biletler istasyondan satın alınabilir.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksi çağırabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 30-50 dakika arasında değişir. Taksi hizmeti 24 saat boyunca her yerden sağlanabilir.
Treviso Havalimanı (TSF)
Havalimanından Şehir Merkezine
ATVO Shuttle Otobüsü: Treviso Havalimanı'ndan Venedik Piazzale Roma'ya direkt ATVO shuttle otobüsleri ile ulaşım sağlanır. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır. Bu otobüsler günün belirli saatlerinde hizmet verir ve yoğunluğa göre ek seferler eklenebilir.
Barzi Bus (Terravision): Treviso Havalimanı'ndan Venedik Tronchetto'ya Barzi Bus hizmet verir. Buradan 2 numaralı vaporetto ile şehir merkezine geçebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır ve otobüsler belirli saatlerde çalışır.
ACTT Otobüsü + Tren: Havalimanından ACTT 6 numaralı otobüsle Treviso tren istasyonuna gidip, oradan trenle Venedik Santa Lucia'ya ulaşabilirsiniz. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 60-90 dakikadır. Otobüsler sık sık çalışırken, trenler de saat başı kalkar.
Taksi: Resmi taksi durakları terminal çıkışında bulunur. Venedik Piazzale Roma'ya taksiyle yolculuk trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika sürer. Taksi hizmeti 7/24 sağlanmaktadır.
Araba Kiralama: Treviso Havalimanı'nda çeşitli araba kiralama şirketleri hizmet vermektedir. Kiraladığınız araçla Venedik ve çevresine rahatça ulaşabilirsiniz.
Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro/Tren: Venedik Marco Polo Havalimanı'na doğrudan metro veya tren hattı bulunmamaktadır. Ancak, Mestre Tren İstasyonu üzerinden aktarma yaparak şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Mestre'den Venedik Santa Lucia'ya trenle 10 dakika gibi bir sürede varabilirsiniz. Tren seferleri sık aralıklarla düzenlenir.
Otobüs: ACTV 5 numaralı otobüs hattı, havalimanından Piazzale Roma'ya düzenli seferler yapar. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakikadır ve otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar. Seferler 04:08-01:10 saatleri arasında hizmet verir.
Shuttle: ATVO Express Shuttle otobüsleri, havalimanından Piazzale Roma'ya direkt ekspres servis sunar. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır. Seferler her 20 dakikada bir kalkar ve sabah erken saatlerden gece yarısına kadar çalışır.
Su Otobüsü (Vaporetto): Alilaguna su otobüsleri, havalimanı yakınındaki marinadan kalkarak Venedik şehir merkezine ulaşım sağlar. Mavi ve pembe hatları kullanarak San Marco veya Rialto civarına yaklaşık 1 saat 15 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 30 dakikada bir yapılır.
Su Taksi: Resmi su taksi hizmetleri havalimanı terminaline yakın bir noktadan kalkar ve şehir merkezindeki otellere veya iskelelere direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır ve 7/24 hizmet verir.


