
Kopenhag - Alesund Uçak Bileti
Kopenhag - Alesund arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Kopenhag - Alesund Uçak Bileti Hakkında
Kopenhag (Danimarka) ile Alesund (Norveç) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Kopenhag şehrinde 1 havalimanı, Alesund şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Kopenhag - Alesund Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Kopenhag - Alesund Popüler Uçuşlar
Kopenhag - Alesund Rotasında Uçan Havayolları
Kopenhag Havalimanları
Alesund Havalimanları
Alternatif Rotalar
Kopenhag - Alesund Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Kopenhag ve Alesund - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Kopenhag Havalimanı (CPH)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Metro (M2 Hattı): Şehir merkezindeki Nørreport İstasyonu'ndan M2 hattına binerek havalimanına 15-20 dakikada ulaşabilirsiniz. Seferler, günün saatine bağlı olarak her 7-15 dakikada bir yapılır.
Tren: Kopenhag Merkez Tren İstasyonu'ndan kalkan trenler, havalimanına 12-15 dakikada ulaşır. Tren seferleri yoğun saatlerde her 6-12 dakikada bir gerçekleşir.
Otobüs (5C ve 5A Hatları): Şehir merkezinden 5C veya 5A numaralı otobüslerle havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi 30-35 dakikadır ve otobüsler sık aralıklarla hareket eder.
Taksi: Şehirdeki herhangi bir noktadan taksi ile havalimanına ulaşmak mümkündür. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olup, taksiyi Dantaxi veya Taksi 4x35 uygulamaları ile çağırabilirsiniz.
Araç Kiralama: Şehir merkezindeki araç kiralama ofislerinden bir araç kiralayarak havalimanına rahatça ulaşabilirsiniz.
Alesund Vigra Havalimanı (AES)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (Havalimanı Servisi): Ålesund Vigra Havalimanı'ndan şehir merkezine shuttle bus hizmeti bulunmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 25 dakikadır. Seferler her saat başı yapılmakta olup, sabah 06:00'dan gece yarısına kadar (yaklaşık 00:00) çalışmaktadır. Havalimanı terminalinden kolayca binebilirsiniz. Şehir merkezinde iniş noktaları ana duraklardadır.
3 numaralı Otobüs: Havalimanı'ndan şehir merkezine giderken Røysa durağından 3 numaralı otobüs ile başlayıp aktarmalı olarak devam edebilirsiniz. Toplam süre 13-25 dakika arasında değişmektedir. Seferler her 3 saatte bir yapılmakta ve gün boyu hizmet vermektedir.
Taksi: Havalimanı terminal çıkışında resmi taksi durakları bulunmaktadır ve Ålesund şehir merkezine yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak yaklaşık 15 dakika sürmektedir. Alesund Taxi (+47 70 10 30 00) gibi yerel firmalar 7/24 hizmet vermektedir.
Özel Transfer/Shuttle: GetYourGuide gibi platformlardan Ålesund şehir merkezine özel transfer rezervasyonu yapabilirsiniz. Yolculuk süresi 20-25 dakika arasında değişmektedir. Seferler talebe göre düzenlenmektedir.
Araç Kiralama: Havalimanında çeşitli araç kiralama firmaları bulunmaktadır. Havalimanı terminalinde bulunan ofislerden araç kiralayarak şehir merkezine veya çevre bölgelere ulaşabilirsiniz.