
Kuching - Penang Uçak Bileti
Kuching - Penang arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Kuching - Penang Uçak Bileti Hakkında
Kuching (Malezya) ile Penang (Malezya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Kuching şehrinde 1 havalimanı, Penang şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Kuching - Penang Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Kuching - Penang Popüler Uçuşlar
Kuching - Penang Rotasında Uçan Havayolları
Kuching Havalimanları
Penang Havalimanları
Alternatif Rotalar
Kuching - Penang Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Kuching ve Penang - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Kuching Uluslararası Havalimanı (KCH)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Kuching şehir merkezinden Badaruddinbus durağından havalimanına sefer yapan otobüsler bulunmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Seferler gün içinde belirli saatlerde yapılmaktadır.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına gitmek için taksi kullanabilirsiniz. Taksiye her yerden çağırabilir ve yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 15-25 dakika sürmektedir.
Özel Transfer/Rideshare: Grab uygulaması üzerinden şehir merkezinden havalimanına özel transfer yapabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 15-20 dakikadır ve bu hizmet 7/24 kullanılabilmektedir.
Araba Kiralama: Şehir merkezinden araç kiralayarak havalimanına ulaşmanız mümkündür. Yolculuk süresi yaklaşık 15-20 dakika sürmektedir ve kiralama ofisleri genellikle 7/24 açıktır.
Penang Uluslararası Havalimanı (PEN)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (Rapid Penang 401E Hattı): Havalimanından Penang şehir merkezine (Peng Sentral veya George Town yönüne) ulaşmak için 401E numaralı Rapid Penang otobüsü terminal dışında bulunur ve Sungai Nibong otogarına gider. Yolculuk süresi aktarmalarla birlikte yaklaşık 45-60 dakikadır. Seferler her 15-30 dakikada bir yapılır ve sabah 06:00'dan gece 23:00'e kadar çalışır.
Otobüs (Aktarmalı Hatlar): Havalimanından ilk otobüs Sungai Nibong otogarına sizi götürür. Buradan 2-3 aktarmayla George Town şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 60-90 dakikadır. Seferler her 10-20 dakikada bir düzenlenir ve 05:30-23:30 saatleri arasında hizmet verir.
Taksi: Terminal çıkışındaki resmi taksi duraklarından Penang şehir merkezine (George Town) taksi alabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika sürer. Taksi hizmetleri 7/24 sürekli çalışır, bekleme süresi genellikle 5 dakikadan azdır.
Grab Uygulaması (Taksi Benzeri): Grab uygulaması üzerinden havalimanından George Town şehir merkezine araç çağırabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe göre 25-40 dakikadır. Uygulama 7/24 hizmet verir, araçlar genellikle 5-10 dakikada gelir.
Araba Kiralama: Havalimanı terminalinde Avis, Hertz gibi firmaların ofisleri bulunur. Araç kiralayarak şehir merkezine doğrudan gidebilirsiniz. Yolculuk süresi 20-30 dakikadır.