
Lanzarote - Valensiya Uçak Bileti
Lanzarote - Valensiya arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Lanzarote - Valensiya Uçak Bileti Hakkında
Lanzarote (İspanya) ile Valensiya (İspanya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Lanzarote şehrinde 1 havalimanı, Valensiya şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Lanzarote - Valensiya Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Lanzarote - Valensiya Popüler Uçuşlar
Lanzarote - Valensiya Rotasında Uçan Havayolları
Lanzarote Havalimanları
Valensiya Havalimanları
Alternatif Rotalar
Lanzarote - Valensiya Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Lanzarote ve Valensiya - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Lanzarote Havalimanı (ACE)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Arrecife'deki Gran Hotel durağından kalkan 22 numaralı otobüs hattı, havalimanına ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 12-16 dakikadır ve seferler her 60 dakikada bir yapılmaktadır.
Taksi: Arrecife şehir merkezinden havalimanına taksiyle ulaşım mümkündür. Yolculuk süresi yaklaşık 7-8 dakika sürer ve taksiler gün boyunca hizmet vermektedir.
Shuttle / Paylaşımlı transfer: Şehir merkezinden havalimanına paylaşımlı transfer seçenekleri de mevcuttur. Yolculuk süresi yaklaşık 8-9 dakikadır. Bu hizmetler genellikle rezervasyonla çalışmaktadır.
Araç kiralama: Şehir merkezinde kiraladığınız araçla havalimanına ulaşabilirsiniz. Yaklaşık 10 dakikalık bir sürüş süresi vardır. Bu hizmet, toplu taşıma gibi belirli bir sefer sıklığına sahip değildir.
Valensiya Havalimanı (VLC)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro: MetroValencia'nın 3 (kırmızı) ve 5 (yeşil) numaralı hatları, Valensiya Havalimanı'ndan şehir merkezine hızlı ve rahat bir ulaşım seçeneği sunar. Terminal binasının zemin katında bulunan metro istasyonundan bu hatlara binerek Xátiva istasyonuna yaklaşık 20-25 dakikada ulaşabilirsiniz. Metro seferleri her 8 dakikada bir yapılmaktadır.
Otobüs: 150 numaralı otobüs hattı, havalimanının dışındaki duraktan kalkarak şehir merkezine ulaşır. Bu hat, yaklaşık 30-40 dakika süren bir yolculukla Plaza de Espanya'ya varır. Otobüsler her 25-30 dakikada bir hareket etmektedir.
Aerobus: Aerobus, terminal çıkışından düzenli olarak kalkan özel bir havaalanı servis otobüsüdür. Yolculuk süresi yaklaşık 25 dakika olup, şehir merkezine hızlı bir ulaşım sağlar. Sefer sıklığı hakkında detaylı bilgi verilmemiştir.
Taksi: Havalimanı terminal çıkışlarında resmi taksi durakları bulunmaktadır. Trafik durumuna bağlı olarak şehir merkezine ulaşım 15-30 dakika sürmektedir. Taksi hizmeti 24 saat boyunca mevcuttur.
Araba Kiralama: Havalimanında altı uluslararası araç kiralama şirketi hizmet vermektedir. Bu seçenek, özellikle şehir içinde özgürce dolaşmak isteyen ziyaretçiler için uygun bir alternatiftir.