
Maringá - Venedik Uçak Bileti
Maringá - Venedik arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Maringá - Venedik Uçak Bileti Hakkında
Maringá (Brezilya) ile Venedik (İtalya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Maringá şehrinde 1 havalimanı, Venedik şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Maringá - Venedik Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Temmuz 2026 - 30.377 ₺
Temmuz 2026
30.377 ₺
2 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Temmuz 2026En ucuz | 2 aktarma | 30.377 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Maringá - Venedik Popüler Uçuşlar
Maringá - Venedik
Maringá - Venedik Rotasında Uçan Havayolları
Venedik Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Maringá Havalimanları
Venedik Havalimanları
Alternatif Rotalar
Maringá Kalkışlı Alternatif Rotalar
Maringá ve Venedik - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Maringá Bölgesel Havalimanı (MGF)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Maringá şehir merkezinden havalimanına giden otobüsler, ana duraklardan hareket eder ve yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Otobüsler her 30-60 dakikada bir kalkar.
Uber: Şehir merkezinden havalimanına Uber ile ulaşım sağlanabilir. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 15-25 dakika sürer. Uber 7/24 hizmet verir.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksi ile ulaşabilirsiniz. Taksi durakları ana caddelerde bulunur ve yolculuk süresi 15-25 dakika arasında değişir. Taksi hizmeti 24 saat boyunca mevcuttur.
Araç Kiralama: Şehir merkezindeki araç kiralama ofislerinden bir araç kiralayıp havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakika sürer. Kiralama hizmetleri genellikle mesai saatlerinde verilir.
Özel Servis: Şehir merkezinden havalimanına özel transfer servisi ile de ulaşabilirsiniz. Bu hizmetler genellikle rezervasyon gerektirir ve yolculuk yaklaşık 20-30 dakika sürer.
Treviso Havalimanı (TSF)
Havalimanından Şehir Merkezine
ATVO Shuttle Otobüsü: Treviso Havalimanı'ndan Venedik Piazzale Roma'ya direkt ATVO shuttle otobüsleri ile ulaşım sağlanır. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır. Bu otobüsler günün belirli saatlerinde hizmet verir ve yoğunluğa göre ek seferler eklenebilir.
Barzi Bus (Terravision): Treviso Havalimanı'ndan Venedik Tronchetto'ya Barzi Bus hizmet verir. Buradan 2 numaralı vaporetto ile şehir merkezine geçebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır ve otobüsler belirli saatlerde çalışır.
ACTT Otobüsü + Tren: Havalimanından ACTT 6 numaralı otobüsle Treviso tren istasyonuna gidip, oradan trenle Venedik Santa Lucia'ya ulaşabilirsiniz. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 60-90 dakikadır. Otobüsler sık sık çalışırken, trenler de saat başı kalkar.
Taksi: Resmi taksi durakları terminal çıkışında bulunur. Venedik Piazzale Roma'ya taksiyle yolculuk trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika sürer. Taksi hizmeti 7/24 sağlanmaktadır.
Araba Kiralama: Treviso Havalimanı'nda çeşitli araba kiralama şirketleri hizmet vermektedir. Kiraladığınız araçla Venedik ve çevresine rahatça ulaşabilirsiniz.
Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro/Tren: Venedik Marco Polo Havalimanı'na doğrudan metro veya tren hattı bulunmamaktadır. Ancak, Mestre Tren İstasyonu üzerinden aktarma yaparak şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Mestre'den Venedik Santa Lucia'ya trenle 10 dakika gibi bir sürede varabilirsiniz. Tren seferleri sık aralıklarla düzenlenir.
Otobüs: ACTV 5 numaralı otobüs hattı, havalimanından Piazzale Roma'ya düzenli seferler yapar. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakikadır ve otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar. Seferler 04:08-01:10 saatleri arasında hizmet verir.
Shuttle: ATVO Express Shuttle otobüsleri, havalimanından Piazzale Roma'ya direkt ekspres servis sunar. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır. Seferler her 20 dakikada bir kalkar ve sabah erken saatlerden gece yarısına kadar çalışır.
Su Otobüsü (Vaporetto): Alilaguna su otobüsleri, havalimanı yakınındaki marinadan kalkarak Venedik şehir merkezine ulaşım sağlar. Mavi ve pembe hatları kullanarak San Marco veya Rialto civarına yaklaşık 1 saat 15 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 30 dakikada bir yapılır.
Su Taksi: Resmi su taksi hizmetleri havalimanı terminaline yakın bir noktadan kalkar ve şehir merkezindeki otellere veya iskelelere direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır ve 7/24 hizmet verir.






