
Norilsk - Novosibirsk Uçak Bileti
Norilsk - Novosibirsk arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Norilsk - Novosibirsk Uçak Bileti Hakkında
Norilsk (Rusya) ile Novosibirsk (Rusya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Norilsk şehrinde 1 havalimanı, Novosibirsk şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Norilsk - Novosibirsk Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Norilsk - Novosibirsk Popüler Uçuşlar
Norilsk - Novosibirsk Rotasında Uçan Havayolları
Norilsk Havalimanları
Novosibirsk Havalimanları
Alternatif Rotalar
Norilsk - Novosibirsk Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Norilsk ve Novosibirsk - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Alykel Uluslararası Havalimanı (NSK)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Norilsk şehir merkezinden Alykel Havalimanı'na otobüsle ulaşım mümkündür. Ana duraklardan, örneğin Talnakh veya Kayerkan semtlerinden kalkan otobüsler ile havalimanına yaklaşık 45-60 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 30-60 dakikada bir gerçekleştirilir.
Taksi: Norilsk şehir merkezinden havalimanına taksi ile ulaşım sağlanabilir. Yolculuk süresi yaklaşık 40-50 dakika olup, şehirdeki ana meydan veya otel önlerinden taksi çağırabilirsiniz. Taksi hizmetleri 24 saat boyunca mevcuttur.
Kiralık Araç: Norilsk şehir merkezinde bulunan araç kiralama acentelerinden araç kiralayarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 40-50 dakika sürer ve kiralık araçlar, şehirden havalimanına ulaşımda esnek bir seçenek sunar.
Tolmaçovo Havalimanı (OVB)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs 111E (Ekspres): Havalimanından Novosibirsk-Glavny tren istasyonuna ulaşım sağlayan 111E numaralı ekspres otobüs hattı, yaklaşık 40 dakika süren bir yolculuk sunar. Seferler her 30 dakikada bir yapılır ve sabah 05:00'ten akşam 23:30'a kadar hizmet verir.
Otobüs 112: Havalimanından şehir merkezine STC MEGA veya GUM Rusya civarına ulaşım sağlayan 112 numaralı otobüs, yolculuk süresi olarak yaklaşık 40-50 dakika sürer. Otobüsler yolcu talebine göre gün boyunca çalışır.
Minibüs 312: Novosibirsk-Glavny tren istasyonuna direkt ulaşım sağlayan Minibüs 312, yolculuğu yaklaşık 40 dakika sürer. Seferler her gün 05:40'tan itibaren sık sık yapılır.
Taksi/Towncar: Resmi taksi duraklarından veya transfer servislerinden çağırabileceğiniz taksiler ile şehir merkezine yaklaşık 20-25 dakikada ulaşabilirsiniz. Bu hizmet talep üzerine 7/24 verilir.
Araç Kiralama: Havalimanı terminalinde bulunan araç kiralama ofislerinden araç kiralayarak şehir merkezine yaklaşık 25 dakikada ulaşabilirsiniz. Kiralık araçlar 7/24 mevcuttur.