
Osijek - Split Uçak Bileti
Osijek - Split arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Osijek - Split Uçak Bileti Hakkında
Osijek (Hırvatistan) ile Split (Hırvatistan) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Osijek şehrinde 1 havalimanı, Split şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Osijek - Split Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Osijek - Split Popüler Uçuşlar
Osijek - Split Rotasında Uçan Havayolları
Osijek Havalimanları
Split Havalimanları
Alternatif Rotalar
Osijek Kalkışlı Alternatif Rotalar
Osijek ve Split - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Osijek Havalimanı (OSI)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Osijek şehir merkezinden Cazmatrans NOVA otobüsü ile havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 23 dakikadır. Seferler her 2 saatte bir yapılmaktadır.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksi ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 14 dakikadır. Taksi hizmeti günün her saatinde mevcuttur.
Özel Transfer (AtoB gibi servisler): Özel transfer servisleri ile şehir merkezinden havalimanına kapıdan kapıya ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 14 dakikadır. Servisler talebe göre çalışmaktadır.
Araba Kiralama: Şehir merkezinden araba kiralayarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 14 dakikadır. Araçlar 7/24 kiralanabilir.
Split Havalimanı (SPU)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (Promet Split 37 Hat): Split Havalimanı'ndan şehir merkezine Sukoišan Otobüs Terminali'ne ulaşım sağlamak için 37 numaralı Promet Split otobüsünü kullanabilirsiniz. Bu yolculuk yaklaşık 30-40 dakika sürer ve otobüsler her 30 dakikada bir hareket eder. Otobüs, gün boyu hizmet vermektedir.
Şehir Otobüsü (Promet Split 37/38 Hat): Havalimanından şehir merkezine ulaşım için 37 veya 38 numaralı otobüsleri tercih edebilirsiniz. Bu hatlar, Sukoišan civarına gitmek için idealdir ve yolculuk süresi 30-40 dakika arasında değişir. Seferler hafta içi her 20-30 dakikada bir yapılırken, hafta sonları bu sıklık biraz düşebilir.
Havalimanı Servis Otobüsü (Pleso Prijevoz): Havalimanından Split merkez otobüs terminaline ulaşmak için Pleso Prijevoz servis otobüsleri kullanılabilir. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır ve seferler her uçuş varışından 30 dakika sonra başlayarak, 07:00-22:15 saatleri arasında her 30 dakikada bir yapılır.
Taksi: Havalimanı terminal çıkışında bulunan resmi taksi duraklarından şehir merkezine taksi bulabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 24-30 dakika arasında değişir ve taksiler 7/24 hizmet verir.
Araç Kiralama: Havalimanında çeşitli araç kiralama firmaları bulunmaktadır. Bu sayede, kendi aracınızla şehri keşfetmek isteyenler için farklı seçenekler sunulmaktadır.







