
Palermo - Bordo Uçak Bileti
Palermo - Bordo arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Ara
Palermo - Bordo Uçak Bileti Hakkında
Palermo (İtalya) ile Bordo (Fransa) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Palermo şehrinde 1 havalimanı, Bordo şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Palermo - Bordo Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Haziran 2026 - 1.633 ₺
Haziran 2026
1.633 ₺
Direkt
En ucuzMayıs 2026
3.494 ₺
1 aktarma
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Haziran 2026En ucuz | Direkt | 1.633 ₺ |
| Mayıs 2026 | 1 aktarma | 3.494 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Palermo - Bordo Popüler Uçuşlar
Palermo - Bordo
Palermo - Bordo Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Direkt | 1.633 ₺ | |
| 1 aktarma | 3.494 ₺ |
Palermo Havalimanları
Bordo Havalimanları
Alternatif Rotalar
Palermo Kalkışlı Alternatif Rotalar
Palermo - Bordo Uçuş Özeti
HAVAYOLU
VOLOTEA Airways
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Palermo - Bordo Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Palermo - Bordo arası en ucuz uçak bileti 1.633 ₺'den başlamaktadır. Fiyatlar sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterebilir.
Palermo şehrinde Palermo Havalimanı (PMO), Bordo şehrinde ise Bordeaux Rail Station (Gare Bordeaux) Havalimanı (ZFQ), Bordeaux Merignac Havalimanı (BOD) kullanılmaktadır.
Palermo - Bordo arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Palermo - Bordo rotasında VOLOTEA Airways direkt uçuş sunmaktadır.
Palermo - Bordo arası en ucuz uçuşlar genellikle Haziran ayında ve Çarşamba günlerinde bulunmaktadır.
Palermo - Bordo rotasında en uygun fiyatlı uçuşlar çoğunlukla VOLOTEA Airways tarafından sunulmaktadır.







