Pangkalan Bun - Sandakan Uçak Bileti

Pangkalan Bun - Sandakan arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın

Ara

Pangkalan Bun - Sandakan Uçak Bileti Hakkında

Pangkalan Bun (Endonezya) ile Sandakan (Malezya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.

Pangkalan Bun şehrinde 1 havalimanı, Sandakan şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.

Pangkalan Bun - Sandakan Uçak Bileti En Ucuz Aylar

En uygun fiyatlı ay

Nisan 2026 - 8.519 ₺

Nisan 2026

8.519 ₺

3 aktarma

En ucuz
Pangkalan Bun - Sandakan aylık en ucuz uçak bileti fiyatları
AyUçuş TipiFiyat
Nisan 2026En ucuz3 aktarma8.519 ₺

Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.

Pangkalan Bun - Sandakan Popüler Uçuşlar

Pangkalan Bun - Sandakan Rotasında Uçan Havayolları

Pangkalan Bun - Sandakan havayolu fiyat karşılaştırması
HavayoluUçuş TipiFiyat
MAT Macedonian AirlinesMAT Macedonian Airlines3 aktarma8.519 ₺

Pangkalan Bun Havalimanları

Sandakan Havalimanları

Alternatif Rotalar

Pangkalan Bun - Sandakan Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Pangkalan Bun - Sandakan arası en ucuz uçak bileti 8.519 ₺'den başlamaktadır. Fiyatlar sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterebilir.
Pangkalan Bun şehrinde Pangkalanbuun Iskandar Havalimanı (PKN), Sandakan şehrinde ise Sandakan Havalimanı (SDK) kullanılmaktadır.
Pangkalan Bun - Sandakan arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Pangkalan Bun - Sandakan rotasında birçok havayolu uçuş düzenlemektedir. Güncel havayolu listesi için arama yapabilirsiniz.
Pangkalan Bun - Sandakan arası en ucuz uçuşlar genellikle Nisan ayında ve Cuma günlerinde bulunmaktadır.
Pangkalan Bun - Sandakan rotasında en uygun fiyatlı uçuşlar çoğunlukla MAT Macedonian Airlines tarafından sunulmaktadır.