
Prag - Seul Uçak Bileti
Prag - Seul arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Prag - Seul Uçak Bileti Hakkında
Prag (Çekya) ile Seul (Güney Kore) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Prag şehrinde 1 havalimanı, Seul şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Prag - Seul Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Ağustos 2026 - 21.699 ₺
Ağustos 2026
21.699 ₺
2 aktarma
En ucuzNisan 2026
22.653 ₺
2 aktarma
Mayıs 2026
22.698 ₺
3 aktarma
Haziran 2026
23.917 ₺
2 aktarma
Temmuz 2026
25.802 ₺
1 aktarma
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Ağustos 2026En ucuz | 2 aktarma | 21.699 ₺ |
| Nisan 2026 | 2 aktarma | 22.653 ₺ |
| Mayıs 2026 | 3 aktarma | 22.698 ₺ |
| Haziran 2026 | 2 aktarma | 23.917 ₺ |
| Temmuz 2026 | 1 aktarma | 25.802 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Prag - Seul Popüler Uçuşlar
Prag - Seul Rotasında Uçan Havayolları
Seul Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Prag Havalimanları
Seul Havalimanları
Alternatif Rotalar
Prag Kalkışlı Alternatif Rotalar
Prag - Seul Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Prag ve Seul - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Václav Havel Havalimanı Prag (PRG)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Metro/Tren: Nádraží Veleslavín metro istasyonundan 119 numaralı otobüse geçerek havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk otobüsle yaklaşık 15-18 dakika sürer. Metro ve otobüs seferleri her 10-15 dakikada bir gerçekleşir.
Otobüs: Zličín metro istasyonundan 100 numaralı otobüse binerek havalimanına ulaşabilirsiniz. Otobüs yolculuğu yaklaşık 18-20 dakika sürer. Seferler her 10-15 dakikada bir yapılır.
Airport Express (AE) Otobüsü: Hlavní nádraží tren istasyonundan AE otobüsüne binerek doğrudan havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 40 dakikadır ve seferler her 30 dakikada bir yapılır.
Gece Otobüsleri: I.P. Pavlova ve Divoká Šárka duraklarından 910 ve 510 numaralı gece otobüsleri ile havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi 40-50 dakika kadar sürer ve seferler her 30 dakikada bir gece boyunca devam eder.
Taksi/Uber: Şehir merkezinden veya diğer bölgelerden taksi ile havalimanına ulaşım mümkündür, bu yolculuk genellikle 30 dakika civarında sürer. Uber gibi uygulamalar da tercih edilebilir.
Gimpo Uluslararası Havalimanı (GMP)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro Hattı 5: Metro Hattı 5, Gimpo International Airport Station'dan kalkarak Seul şehir merkezine doğrudan bağlantı sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 40 dakikadır. Metro seferleri her 6 dakikada bir yapılır ve 05:30-00:00 saatleri arasında çalışır.
Taksi: Havalimanı terminal çıkışında resmi taksi durakları bulunur. Taksi ile şehir merkezine ulaşım, trafiğe bağlı olarak yaklaşık 30-50 dakika sürer. Taksiler 24 saat hizmet verir ve Uber gibi uygulamalar da kullanılabilir.
Özel Transfer Hizmetleri: Gimpo Havalimanı'ndan çeşitli özel transfer hizmetleri sunulmaktadır. Bu hizmetler, konforlu bir yolculuk için profesyonel şoförler tarafından sağlanır ve genellikle Myeongdong, Seoul Station gibi önemli noktalara ulaşım sağlar.
Otobüs: Havalimanından şehir merkezine çeşitli otobüs hatları hizmet vermektedir. 6001 ve 6003 numaralı otobüs hatları popüler seçeneklerdir ve yolculuk süresi yaklaşık 60 dakikadır. Otobüsler her 20 dakikada bir hareket eder.
Araç Kiralama: Gimpo Havalimanı'nda Avis ve Hertz gibi büyük araç kiralama şirketleri bulunmaktadır. Araç kiralama ofisleri terminal binasında yer alır ve geniş araç seçenekleri sunar.
Incheon Uluslararası Havalimanı (ICN)
Havalimanından Şehir Merkezine
AREX Express Tren: Incheon Havalimanı'ndan Seoul Station'a direkt seferler düzenler. Yolculuk süresi 43-45 dakikadır. Seferler her 40 dakikada bir yapılır ve 05:30-23:00 saatleri arasında çalışır. Seoul Station'dan metro hatlarına aktarma yaparak şehir merkezine ulaşabilirsiniz.
AREX All-Stop Tren: Havalimanından Seoul Station'a kadar her istasyonda durarak hizmet verir. Yolculuk süresi 59 dakikadır. Seferler her 5-10 dakikada bir yapılır ve 05:20-23:40 saatleri arasında çalışır. Hongik University gibi duraklarda inebilirsiniz.
Limousine Otobüs: Havalimanından Gangnam ve Myeongdong gibi merkezi noktalara direkt seferler düzenler. Yolculuk süresi 60-90 dakikadır. Otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar ve 05:00-22:30 saatleri arasında hizmet verir.
Taksi: Terminal çıkışlarındaki resmi taksi duraklarından binebilirsiniz. Şehir merkezine yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 60-90 dakikadır. Taksi hizmeti 24 saat sunulmaktadır.










