
Riohacha - Panama City Uçak Bileti
Riohacha - Panama City arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Riohacha - Panama City Uçak Bileti Hakkında
Riohacha (Kolombiya) ile Panama City (Panama) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Riohacha şehrinde 1 havalimanı, Panama City şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Riohacha - Panama City Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Ağustos 2026 - 11.214 ₺
Ağustos 2026
11.214 ₺
1 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Ağustos 2026En ucuz | 1 aktarma | 11.214 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Riohacha - Panama City Popüler Uçuşlar
Riohacha - Panama City
Riohacha - Panama City Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 1 aktarma | 11.214 ₺ |
Riohacha Havalimanları
Panama City Havalimanları
Alternatif Rotalar
Riohacha Kalkışlı Alternatif Rotalar
Panama City Varışlı Alternatif Rotalar
Riohacha ve Panama City - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Almirante Padilla Havalimanı (RCH)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Taksi: Riohacha şehir merkezinden havalimanına taksi ile ulaşım oldukça pratiktir. Yolculuk süresi yaklaşık 10 dakikadır. Şehir merkezinde bulunan taksi duraklarından taksiye binebilirsiniz.
Mototaksi: Şehir merkezinden Almirante Padilla Havalimanı'na mototaksi ile ulaşım sağlamak da mümkündür. Bu araçlar, hızlı bir ulaşım seçeneği sunmakta ve yolculuk süresi yaklaşık 10 dakikadır. Şehir merkezinde mototaksilere ulaşabilirsiniz.
Otobüs: Riohacha şehir merkezinden havalimanına doğrudan bir otobüs hattı bulunmamaktadır; ancak şehir içi minibüsleri kullanarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Minibüs seferleri genellikle 5-15 dakikada bir yapılır ve yolculuk süresi yaklaşık 10-15 dakikadır.
Yürüyüş: Eğer şehir merkezindeyseniz, Almirante Padilla Havalimanı'na yürüyerek ulaşmanız da mümkündür. Bu yolculuk yaklaşık 30 dakika sürecektir ve çevreyi keşfetmek için güzel bir fırsat sunar.
Havalimanı Servisi (Shuttle): Riohacha şehir merkezinden Almirante Padilla Havalimanı'na özel bir shuttle servisi mevcut değildir. Ancak bazı oteller, misafirleri için transfer hizmeti sunabilmektedir. Bu konuda bilgi almak için otelinizle iletişime geçmenizi öneririz.
Tocumen Uluslararası Havalimanı (PTY)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro: Tocumen Uluslararası Havalimanı'ndan Panama şehir merkezine metro ile ulaşım, Estación Corredor Sur istasyonundan Yeşil Hat (Línea 2) ile sağlanır ve San Miguelito istasyonunda Kırmızı Hat 1'e (Línea 1) aktarma yaparak şehir merkezine devam edersiniz. Yolculuk süresi aktarmalar dahil yaklaşık 45-60 dakikadır. Seferler her 8-10 dakikada bir yapılır ve 05:00-23:00 saatleri arasında çalışır.
Otobüs: MetroBus Corredor Sur hatları (C850, C898 gibi) havalimanından şehir merkezine düzenli sefer yapar. Albrook veya Via España civarına ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır. Otobüsler her 15-20 dakikada bir kalkar ve 04:30-23:00 saatleri arasında hizmet verir.
Taksi: Tocumen Havalimanı'ndan şehir merkezine taksi ile ulaşım oldukça kolaydır. Resmi taksiler terminal çıkışlarında bulunur ve Casco Viejo veya Via España'ya doğrudan ulaşım sağlar. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 25-40 dakika arasındadır. Taksi hizmeti 7/24 mevcuttur.
Özel Transfer/Shuttle: Önceden rezervasyon yaparak özel transfer (shuttle veya van) seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Amber Moon Panama gibi firmalar bu hizmeti sunar. Yolculuk süresi yaklaşık 25-40 dakikadır ve seferler rezervasyona göre yapılır.
Uber/Diğer Uygulamalar: Havalimanında Uber ve yerel ride-hailing uygulamaları (InDriver gibi) ile şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak değişebilir.


