Saint Petersburg - Necef Uçak Bileti

Saint Petersburg - Necef arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın

Ara

Saint Petersburg - Necef Uçak Bileti Hakkında

Saint Petersburg (Rusya) ile Necef (Irak) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.

Saint Petersburg şehrinde 1 havalimanı, Necef şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.

Saint Petersburg - Necef Uçak Bileti En Ucuz Aylar

En uygun fiyatlı ay

Ocak 2027 - 24.587 ₺

Ocak 2027

24.587 ₺

1 aktarma

En ucuz
Saint Petersburg - Necef aylık en ucuz uçak bileti fiyatları
AyUçuş TipiFiyat
Ocak 2027En ucuz1 aktarma24.587 ₺

Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.

Saint Petersburg - Necef Popüler Uçuşlar

Saint Petersburg - Necef Rotasında Uçan Havayolları

Saint Petersburg - Necef havayolu fiyat karşılaştırması
HavayoluUçuş TipiFiyat
Fly DubaiFly Dubai1 aktarma24.587 ₺

Saint Petersburg Havalimanları

Necef Havalimanları

Alternatif Rotalar

Saint Petersburg ve Necef - Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Pulkovo Havalimanı (LED)

Havalimanına Nasıl Gidilir

Metro/Tren: Şehir merkezindeki Nevsky Prospekt metro istasyonundan M2 hattına binerek Moskovskaya metro istasyonuna ulaşabilirsiniz. Buradan 39 veya 39E otobüslerine binerek havalimanına toplam 45-55 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 5-30 dakikada bir yapılır.


Otobüs: Şehir merkezindeki Prospekt Veteranov metro istasyonundan 82E numaralı otobüse binerek havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 45 dakikadır ve otobüsler her 30 dakikada bir kalkar.


Taksi: Şehir merkezinden (örneğin Nevsky Prospekt) Yandex GO veya Uber gibi uygulamalar üzerinden taksi çağırarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika arasındadır ve taksiler sürekli hizmet verir.


Araç Kiralama: Şehir merkezindeki araç kiralama ofislerinden bir araç kiralayarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe göre 30-45 dakikadır. Araç kiralama hizmetleri genellikle 7/24 mevcuttur.

Saint Petersburg - Necef Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Saint Petersburg - Necef arası en ucuz uçak bileti 24.587 ₺'den başlamaktadır. Fiyatlar sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterebilir.
Saint Petersburg şehrinde Pulkovo Havalimanı (LED), Necef şehrinde ise Necef Havalimanı (NJF) kullanılmaktadır.
Saint Petersburg - Necef arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Saint Petersburg - Necef rotasında birçok havayolu uçuş düzenlemektedir. Güncel havayolu listesi için arama yapabilirsiniz.
Saint Petersburg - Necef arası en ucuz uçuşlar genellikle Ocak ayında ve Çarşamba günlerinde bulunmaktadır.
Saint Petersburg - Necef rotasında en uygun fiyatlı uçuşlar çoğunlukla Fly Dubai tarafından sunulmaktadır.