Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District Uçak Bileti

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın

Ara
Ana SayfaUçak BiletiAsyaEndonezyaMerauke Sub-DistrictSankt-Peterburg-Merauke Sub-District

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District Uçak Bileti Hakkında

Sankt-Peterburg (Rusya) ile Merauke Sub-District (Endonezya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.

Sankt-Peterburg şehrinde 1 havalimanı, Merauke Sub-District şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District Uçak Bileti En Ucuz Aylar

En uygun fiyatlı ay

Ocak 2027 - 66.979 ₺

Ocak 2027

66.979 ₺

3 aktarma

En ucuz
Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District aylık en ucuz uçak bileti fiyatları
AyUçuş TipiFiyat
Ocak 2027En ucuz3 aktarma66.979 ₺

Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District Popüler Uçuşlar

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District Rotasında Uçan Havayolları

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District havayolu fiyat karşılaştırması
HavayoluUçuş TipiFiyat
Rossiya AirlinesRossiya Airlines3 aktarma66.979 ₺

Sankt-Peterburg Havalimanları

Merauke Sub-District Havalimanları

Alternatif Rotalar

Sankt-Peterburg ve Merauke Sub-District - Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Pulkovo Havalimanı (LED)

Havalimanına Nasıl Gidilir

Metro/Tren: Şehir merkezindeki Nevsky Prospekt metro istasyonundan M2 hattına binerek Moskovskaya metro istasyonuna ulaşabilirsiniz. Buradan 39 veya 39E otobüslerine binerek havalimanına toplam 45-55 dakikada varabilirsiniz. Seferler her 5-30 dakikada bir yapılır.


Otobüs: Şehir merkezindeki Prospekt Veteranov metro istasyonundan 82E numaralı otobüse binerek havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 45 dakikadır ve otobüsler her 30 dakikada bir kalkar.


Taksi: Şehir merkezinden (örneğin Nevsky Prospekt) Yandex GO veya Uber gibi uygulamalar üzerinden taksi çağırarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika arasındadır ve taksiler sürekli hizmet verir.


Araç Kiralama: Şehir merkezindeki araç kiralama ofislerinden bir araç kiralayarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe göre 30-45 dakikadır. Araç kiralama hizmetleri genellikle 7/24 mevcuttur.

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District arası en ucuz uçak bileti 66.979 ₺'den başlamaktadır. Fiyatlar sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterebilir.
Sankt-Peterburg şehrinde Pulkovo Havalimanı (LED), Merauke Sub-District şehrinde ise Merauke Mopah Havalimanı (MKQ) kullanılmaktadır.
Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District rotasında birçok havayolu uçuş düzenlemektedir. Güncel havayolu listesi için arama yapabilirsiniz.
Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District arası en ucuz uçuşlar genellikle Ocak ayında ve Çarşamba günlerinde bulunmaktadır.
Sankt-Peterburg - Merauke Sub-District rotasında en uygun fiyatlı uçuşlar çoğunlukla Rossiya Airlines tarafından sunulmaktadır.