
Santa Cruz - Tenerife Uçak Bileti
Santa Cruz - Tenerife arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Santa Cruz - Tenerife Uçak Bileti Hakkında
Santa Cruz (İspanya) ile Tenerife (İspanya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Santa Cruz şehrinde 1 havalimanı, Tenerife şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Santa Cruz - Tenerife Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Santa Cruz - Tenerife Popüler Uçuşlar
Santa Cruz - Tenerife Rotasında Uçan Havayolları
Santa Cruz Havalimanları
Tenerife Havalimanları
Alternatif Rotalar
Santa Cruz - Tenerife Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Santa Cruz ve Tenerife - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
La Palma Havalimanı (SPC)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Santa Cruz de La Palma şehir merkezindeki La Recova durağından 500 numaralı otobüs hattını kullanarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 34 dakikadır. Otobüsler saatte bir kalkar ve her gün çalışır.
Taksi: Şehir merkezinden taksi çağırarak havalimanına 10 dakikada ulaşabilirsiniz. Taksi hizmeti 7/24 mevcuttur, resmi duraklardan veya telefonla rezervasyon yapabilirsiniz.
Araç Kiralama: Şehir merkezinden bir araç kiralayarak havalimanına 10-15 dakikada ulaşabilirsiniz. Araç kiralama şirketlerinden rezervasyon yaparak dönüşünüzü kolayca planlayabilirsiniz.
Yürüyüş: Eğer yürümek isterseniz, Santa Cruz de La Palma'dan havalimanına yürüyüş yaklaşık 1 saat 37 dakika sürecektir.
Paylaşımlı Shuttle ve Uber/Bolt: Şehir merkezinden havalimanına paylaşımlı shuttle veya Uber/Bolt hizmetleri yaygın olarak kullanılamamaktadır.
Tenerife North-Ciudad de La Laguna Havalimanı (TFN)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (TITSA): Tenerife North-Ciudad de La Laguna Havalimanı'ndan Santa Cruz de Tenerife şehir merkezine 102, 107 ve 108 numaralı TITSA otobüs hatları ile ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 25-40 dakika sürer. Seferler her 15-30 dakikada bir yapılır ve sabah 5:00'ten gece 00:00'e kadar çalışır. Havalimanı terminalinin alt katındaki (Level -1) duraklardan binebilirsiniz.
Otobüs (TITSA La Laguna için): Havalimanından La Laguna'ya 20 ve 51 numaralı hatlar ile ulaşabilirsiniz. 20 hattı Aeropuerto Norte'den Intercambiador Laguna'ya 4 dakika sürer, seferler her 15 dakikada bir ve gün boyu çalışır; 51 hattı Luna Llena'dan San Benito'ya 2 dakika sürer, her 10 dakikada bir ve her gün hizmet verir.
Taksi: Resmi taksi durakları havalimanı terminal çıkışında bulunur. Tenerife şehir merkezine (Santa Cruz) yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 20-30 dakika arasındadır. Seferler talep üzerine 7/24 yapılabilir; Taxi Driver Tenerife (+34 822 20 20 20) veya Radio Taxi Santa María (+34 922 662 660) gibi firmaları kullanabilirsiniz.
Uber: Uber uygulaması Tenerife North Havalimanı'nda kullanılabilir. Uygulama üzerinden bir araç çağırarak rahatlıkla şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi, trafiğe bağlı olarak ortalama 20-30 dakika arasında değişebilir.
Araç Kiralama: Havalimanında birçok uluslararası ve yerel araç kiralama şirketi bulunmaktadır. Terminaldeki araç kiralama ofislerinden araç kiralayarak adanın farklı bölgelerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Tenerife South Havalimanı (TFS)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (TITSA 111 hattı – doğrudan Santa Cruz merkez): TITSA’nın 111 numaralı otobüsü, havaalanı terminal binasının hemen önündeki otobüs duraklarından kalkar ve Intercambiador de Santa Cruz (şehir merkezi) yönüne gitmektedir. Yolculuk süresi trafik durumuna göre yaklaşık 60–70 dakika sürmektedir. Seferler günde ortalama 20–30 dakikada bir yapılmakta, akşam ve gece saatlerinde daha seyrek çalışmaktadır.
Otobüs (TITSA 343 hattı – kuzey yönlü aktarmalı kullanım): 343 numaralı hat, Tenerife Güney Havalimanı ile Tenerife Kuzey Havalimanı (TFN) arasında çalışan bir ekspres otobüstür. Yolculuk süresi aktarmalarla birlikte muhtemelen 60–90 dakika aralığında olmaktadır. Sefer sıklığı günde yaklaşık 60 dakikada birdir.
Otobüs (TITSA 450 hattı – güney tatil bölgesi, sonra Santa Cruz’a aktarma): 450 numaralı otobüs, güneydeki tatil bölgelerine yönelirken Santa Cruz’a da bağlantı sağlar. Yolculuk süresi toplamda 100–130 dakika arasında değişmektedir.
Taksi: Havalimanında taksi hizmetleri mevcuttur. Havalimanı terminalinin önünde taksi durakları bulunmaktadır. Yolculuk süresi varış noktasına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir ve genellikle hızlı bir ulaşım sağlamaktadır.
Araç Kiralama: Havalimanında çeşitli uluslararası araç kiralama firmaları bulunmaktadır. Araç kiralayarak adayı keşfetmek isteyenler için pratiktir. Araç kiralama ofisleri terminal binasında kolayca ulaşılabilir konumdadır.