
Santiago de Küba - Havana Uçak Bileti
Santiago de Küba - Havana arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Santiago de Küba - Havana Uçak Bileti Hakkında
Santiago de Küba (Küba) ile Havana (Küba) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Santiago de Küba şehrinde 1 havalimanı, Havana şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Santiago de Küba - Havana Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Santiago de Küba - Havana Popüler Uçuşlar
Santiago de Küba - Havana Rotasında Uçan Havayolları
Santiago de Küba Havalimanları
Havana Havalimanları
Alternatif Rotalar
Santiago de Küba - Havana Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Santiago de Küba ve Havana - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Antonio Maceo Havalimanı (SCU)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Taksi: Şehir merkezindeki Parque de la Revolución veya Calle Enramadas gibi merkezi noktalardan taksiye binerek havalimanına 6-7 dakika içinde ulaşabilirsiniz. Taksiler 24 saat hizmet vermektedir.
Araç Kiralama: Şehir merkezindeki araç kiralama noktalarından kiraladığınız araçla havalimanına 10-15 dakika içinde ulaşabilirsiniz. Kiralama hizmetleri genellikle sabah erken saatlerden geceye kadar sürmektedir.
Transfer Hizmetleri: GetTransfer gibi hizmetlerle online rezervasyon yaparak şehir merkezinden havalimanına transfer sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi 10-15 dakika olup, hizmetler 24 saat erişilebilir.
Santiago de Küba şehir merkezinden Antonio Maceo Havalimanı'na toplu taşıma ile doğrudan ulaşım seçenekleri sınırlıdır ve metro veya tren sistemi mevcut değildir.
Jose Marti Uluslararası Havalimanı (HAV)
Havalimanından Şehir Merkezine
Taksi: José Martí Uluslararası Havalimanı'ndan Havana şehir merkezine taksi ile ulaşım mümkündür. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 20-30 dakika sürer. Taksiler 7/24 hizmet verir ve genellikle 5-10 dakika bekleme süresi vardır.
Otobüs: Havalimanından şehir merkezine otobüs seferleri Boyeros üzerinden yapılır. Yolculuk süresi 45-60 dakika olup, otobüsler her 30-60 dakikada bir kalkar ve sabah 6:00 - akşam 22:00 saatleri arasında hizmet verir.
Araç Kiralama: Havalimanında Cubacar ve Rex gibi firmalardan araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 20-30 dakika sürer. Araçlar 7/24 kiralanabilir.
Tren: Havalimanında doğrudan tren bağlantısı yoktur. Ancak, şehir dışına Boyeros aktarmalı uzun rotalarda trenle ulaşım mümkündür. Şehir merkezine pratik bir tren seçeneği yoktur.
Shuttle veya Uygulama Tabanlı Araç Paylaşımı: Küba'da Uber veya Bolt gibi uluslararası uygulamalar yaygın olarak kullanılmaz. Resmi shuttle servisleri sınırlıdır.