Santo Domingo - Valensiya Uçak Bileti

Santo Domingo - Valensiya arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın

Ara

Santo Domingo - Valensiya Uçak Bileti Hakkında

Santo Domingo (Dominik Cumhuriyeti) ile Valensiya (Venezuela) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.

Santo Domingo şehrinde 2 havalimanı, Valensiya şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.

Santo Domingo - Valensiya Uçak Bileti En Ucuz Aylar

En uygun fiyatlı ay

Kasım 2026 - 17.378 ₺

Kasım 2026

17.378 ₺

1 aktarma

En ucuz
Santo Domingo - Valensiya aylık en ucuz uçak bileti fiyatları
AyUçuş TipiFiyat
Kasım 2026En ucuz1 aktarma17.378 ₺

Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.

Santo Domingo - Valensiya Rotasında Uçan Havayolları

Santo Domingo Havalimanları

Valensiya Havalimanları

Alternatif Rotalar

Santo Domingo ve Valensiya - Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Las Americas Uluslararası Havalimanı (SDQ)

Havalimanına Nasıl Gidilir

Taksi: Santo Domingo şehir merkezinden havalimanına taksi ile yaklaşık 45 dakikada ulaşabilirsiniz. Taksiler, otellerin önünden veya ana caddelerden rahatça temin edilebilir.


Uber: Şehir merkezinden Las Américas Havalimanı'na Uber ile ulaşım, 40-45 dakika sürer ve ana noktalardan kolaylıkla çağrılabilir. Uber 24 saat hizmet verir.


Özel Transfer/Shuttle: Şehir merkezinden havalimanına özel transfer hizmetleri ile yaklaşık 40 dakikada ulaşabilirsiniz. Bu hizmetler genellikle rezervasyonla çalışır.


Araç Kiralama: Şehir merkezinde araç kiralama mevcut değildir, ancak havalimanından kiraladığınız aracı geri teslim edebilirsiniz. Yolculuk süresi, trafiğe bağlı olarak 30-45 dakika arasında değişir.


Otobüs: OMSA 40B numaralı otobüs, şehir merkezinden havalimanına ulaşım sağlar. Yolculuk süresi 45-60 dakika olup, otobüs sefer saatleri gün içinde değişiklik gösterebilir.

La Isabela Uluslararası Havalimanı (JBQ)

Havalimanına Nasıl Gidilir

Taksi: Santo Domingo şehir merkezindeki ana caddelerde bulunan taksi duraklarından La Isabela Uluslararası Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi genellikle 20-30 dakika arasında değişir ve taksiler 7/24 hizmet vermektedir.


Uber: Şehir merkezinden Uber uygulaması aracılığıyla havalimanına araç çağırabilir ve yaklaşık 20-30 dakikada ulaşabilirsiniz. Uber hizmeti 7/24 mevcuttur.


Özel Shuttle: Şehir merkezindeki otel veya tur şirketlerinden özel shuttle servisleri için rezervasyon yaptırarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi 25-35 dakika arasında olup, hizmetler 7/24 çalışmaktadır ancak önceden rezervasyon gereklidir.


Araç Kiralama: Şehir merkezinde bulunan araç kiralama ofislerinden araç kiralayarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Kiralık araçlarla havalimanına gitmek, yolculuk süresini ve güzergahı kontrol etmenize olanak tanır.


Özel Araç: Şehir merkezinden özel aracınızla havalimanına ulaşmak mümkündür. Park alanları mevcut olup, özel araçla gelen yolcular için uygun fiyatlı uzun süreli park imkanı sağlanmaktadır.

Arturo Michelena Uluslararası Havalimanı (VLN)

Havalimanından Şehir Merkezine

Metro/Tren: Valencia'da henüz faal bir metro veya tren hattı bulunmamaktadır. Bu nedenle Arturo Michelena Havalimanı ile şehir merkezi arasında doğrudan demiryolu ulaşımı sağlanamaz. Yolcuların kara yolu ile ulaşım seçeneklerini değerlendirmesi gerekmektedir.


Otobüs/Paylaşımlı Minibüs (por puesto): Havalimanı terminali önünden şehir merkezine doğru yerel otobüsler veya 'buseta/microbus' adı verilen minibüsler geçmektedir. Bu araçlar, genellikle Avenida Bolívar Norte, Terminal de Pasajeros de Valencia veya Parque Negra Hipólita civarına gitmektedir. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak yaklaşık 25-40 dakika sürmektedir. Araçların hareket sıklığı 15-30 dakika arasında değişebilir ve genellikle 06:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.


Taksi: Resmi sarı veya lisanslı taksiler, terminal çıkışında yer alan taksi durağında yolcu beklemektedir. Taksi ile şehir merkezine ulaşım yaklaşık 20-30 dakika sürmektedir ve oldukça konforlu bir seçenektir.

Santo Domingo - Valensiya Uçuşları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Santo Domingo - Valensiya arası uçak bileti fiyatları sezona, havayoluna ve ne kadar önceden alındığına göre değişiklik gösterir. En güncel fiyatları görmek için yukarıdaki arama formunu kullanabilirsiniz.
Santo Domingo şehrinde Las Americas Uluslararası Havalimanı (SDQ), La Isabela Uluslararası Havalimanı (JBQ), Valensiya şehrinde ise Arturo Michelena Uluslararası Havalimanı (VLN) kullanılmaktadır.
Santo Domingo - Valensiya arası uçuş süresi direkt uçuşlarda değişiklik gösterebilir. Aktarmalı uçuşlarda süre aktarma sayısına göre uzayabilir.
Santo Domingo - Valensiya rotasında birçok havayolu uçuş düzenlemektedir. Güncel havayolu listesi için arama yapabilirsiniz.
Genellikle sezon dışı dönemlerde ve hafta içi günlerde daha uygun fiyatlı biletler bulunabilir. Erken rezervasyon yaparak da fiyat avantajı sağlayabilirsiniz.
Farklı havayolları bu rotada hizmet vermektedir. En güncel fiyatları görmek için arama yapabilirsiniz.