
Sevilla - Pisa Uçak Bileti
Sevilla - Pisa arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Sevilla - Pisa Uçak Bileti Hakkında
Sevilla (İspanya) ile Pisa (İtalya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Sevilla şehrinde 1 havalimanı, Pisa şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Sevilla - Pisa Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Sevilla - Pisa Popüler Uçuşlar
Sevilla - Pisa Rotasında Uçan Havayolları
Sevilla Havalimanları
Pisa Havalimanları
Alternatif Rotalar
Sevilla - Pisa Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Sevilla ve Pisa - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Sevilla Havalimanı (SVQ)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Plaza de Armas'tan kalkan EA numaralı otobüs hattı ile havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır ve otobüsler sabah 04:30'dan gece yarısına kadar düzenli aralıklarla kalkar.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksi her zaman talep üzerine çağırılabilir. Yolculuk süresi 11-23 dakika arasında değişir ve Tele Taxi Sevilla gibi firmalar bu hizmeti sunar.
Uber: Uber ile şehir merkezinden havalimanına rahatça ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 11 dakika sürer ve uygulama üzerinden araç talebi her zaman mümkündür.
Araç Kiralama: Kiraladığınız araçla şehir merkezinden havalimanına kolayca dönebilirsiniz. Araç kiralama ofisleri, havalimanı terminalinde mevcuttur.
Sevilla şehir merkezinden havalimanına doğrudan metro veya tren hattı bulunmamaktadır.
Pisa Uluslararası Havalimanı (PSA)
Havalimanından Şehir Merkezine
Metro/Tren: Pisamover, havalimanı terminalinin hemen yanındaki istasyondan kalkar ve Pisa Centrale tren istasyonuna ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 5 dakikadır. Seferler her 5–8 dakikada bir yapılır ve haftanın 7 günü yaklaşık 06:00–00:00 saatleri arasında çalışır.
Otomatik Shuttle: Pisamover hattının diğer ucu olan San Giusto/Aurelia park alanına yolculuk süresi yaklaşık 2–3 dakikadır. Bu sistemde sefer aralıkları ve çalışma saatleri Pisamover ile aynıdır; gündüz saatlerinde muhtemelen her 5–8 dakikada bir, akşam geç saatlerde ise 12–15 dakikada bir geçer.
Otobüs: Havalimanı ile şehir merkezi arasında LAM Rossa hattı ile otobüs seferleri düzenlenmektedir. Otobüs ile şehir merkezine ulaşım süresi yaklaşık 20 dakikadır. Otobüsler her 30 dakikada bir kalkmaktadır.
Taksi: Havalimanında taksi durağı bulunmaktadır. Şehir merkezine taksi ile yolculuk süresi trafik durumuna bağlı olarak yaklaşık 15–20 dakikadır. Taksi seferleri günün her saati mevcuttur.
Araç Kiralama: Havalimanında çeşitli araç kiralama şirketleri bulunmaktadır. Yolcular, önceden rezervasyon yaparak veya doğrudan havalimanında araç kiralayabilirler. Araç kiralama işlemleri, terminal içinde kolayca gerçekleştirilebilir.