
Taşkent - Mineralnıye Vodi Uçak Bileti
Taşkent - Mineralnıye Vodi arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Taşkent - Mineralnıye Vodi Uçak Bileti Hakkında
Taşkent (Özbekistan) ile Mineralnıye Vodi (Rusya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Taşkent şehrinde 1 havalimanı, Mineralnıye Vodi şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Taşkent - Mineralnıye Vodi Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Taşkent - Mineralnıye Vodi Popüler Uçuşlar
Taşkent - Mineralnıye Vodi Rotasında Uçan Havayolları
Taşkent Havalimanları
Mineralnıye Vodi Havalimanları
Alternatif Rotalar
Taşkent - Mineralnıye Vodi Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Taşkent ve Mineralnıye Vodi - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Taşkent Uluslararası Havalimanı (TAS)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs: Şehir merkezinden havalimanına 67, 94 ve 11 numaralı otobüs hatları ile ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 45 dakikadır. Seferler düzenli olarak yapılır ve haftanın her günü hizmet verir.
Troleybüs: Şehir merkezinden havalimanına 14 numaralı troleybüs hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Süre yaklaşık 45 dakikadır. Seferler her 15-30 dakikada bir yapılır ve 07:00-23:00 saatleri arasında çalışır.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksiyle ulaşım 20-40 dakika sürer. Resmi duraklardan veya Yandex Go gibi uygulamalardan taksi çağırabilirsiniz. 24 saat hizmet verir.
Özel Transfer/Shuttle: Şehir merkezindeki otel veya tren istasyonundan havalimanına özel transfer/shuttle hizmetleri mevcuttur. Yolculuk süresi 30-45 dakika olup, rezervasyonla 24 saat hizmet verilir.
Araba Kiralama: Şehir merkezinden havalimanına kendi aracınızla M39 otoyolu üzerinden ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe göre 20-40 dakika sürer.
Mineralnye Vody Havalimanı (MRV)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs: 9, 10 ve 11 numaralı otobüs hatları, Mineralnye Vody Havalimanı'ndan şehir merkezine düzenli sefer yapar. Otobüsler, havalimanının terminal binasından kalkar ve yaklaşık 5 dakikada şehir merkezine ulaşır. Seferler her 4 saatte bir gerçekleşir.
Taksi: Havalimanı terminal çıkışlarında resmi taksi durakları bulunur ve her zaman ulaşılabilir durumdadır. Şehir merkezine taksiyle ulaşım yaklaşık 7 dakika sürer. Maxim taksi şirketi (+7 (8793) 200-200) ile önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Özel Araç (Towncar): Havalimanından şehir merkezine özel araç hizmetleri de mevcuttur. Bu seçenek, konforlu bir ulaşım sağlar ve yaklaşık 7 dakikada merkeze ulaşılır.
Yürüyüş: Havalimanı şehir merkezine oldukça yakındır ve yürüyüşle de ulaşabilirsiniz. Yaklaşık 5,4 km'lik mesafe, yaklaşık 1 saat 5 dakika sürer.