
Tokunoshima - Kagoşima Uçak Bileti
Tokunoshima - Kagoşima arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Tokunoshima - Kagoşima Uçak Bileti Hakkında
Tokunoshima (Japonya) ile Kagoşima (Japonya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Tokunoshima şehrinde 1 havalimanı, Kagoşima şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Tokunoshima - Kagoşima Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Tokunoshima - Kagoşima Popüler Uçuşlar
Tokunoshima - Kagoşima Rotasında Uçan Havayolları
Tokunoshima Havalimanları
Kagoşima Havalimanları
Alternatif Rotalar
Tokunoshima - Kagoşima Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Tokunoshima ve Kagoşima - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Tokunoshima Havalimanı (TKN)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs (Airport Line): Tokunoshima kasabası otobüs terminalinden Airport Line hattı ile havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 12-15 dakikadır. Seferler her 1-2 saatte bir yapılır ve sabah 8:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında hizmet verir.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksi çağırarak veya duraktan binebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 12 dakikadır. Taksi hizmeti günün her saati mevcuttur.
Kiralık Araç: Şehir merkezinden havalimanına dönüşte kiralık aracınızı kullanabilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 12 dakika sürer ve aracı havalimanındaki park alanında bırakabilirsiniz. Kiralama ofisleri genellikle sabah 8:00'den akşam 20:00'ye kadar açıktır.
Kagoshima Havalimanı (KOJ)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (Nangoku Kotsu): Tenmonkan bölgesine giden doğrudan otobüs hattı, havalimanı terminalinden kalkar. Yolculuk süresi yaklaşık 55 dakikadır ve Tenmonkan'a ulaşabilirsiniz. Otobüsler her 20 dakikada bir sefer yapar ve sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar düzenli olarak hizmet vermektedir.
Otobüs (Nishitetsu): Nishitetsu şirketi, havalimanından şehir merkezine otobüs seferleri sunmaktadır. Bu hat ile Tenmonkan bölgesine yaklaşık 41 dakikada ulaşabilirsiniz. Nishitetsu günde 3 sefer yapmaktadır, bu nedenle seferler daha sınırlıdır.
Taksi: Resmi taksi durakları havalimanı terminal çıkışlarında bulunmaktadır. Şehir merkezine yolculuk süresi, trafiğe bağlı olarak yaklaşık 42 dakika arasında değişmektedir. Nanshu Taxi, Nagoku Taxi ve N-1 Taxi gibi taksi şirketlerini kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.
Araç Kiralama: Havalimanında araç kiralama hizmetleri mevcuttur. Kendi aracınızla şehir merkezine yaklaşık 42 dakikada ulaşabilirsiniz. Araç kiralama şirketleriyle terminal içinde iletişime geçebilirsiniz.
Özel Shuttle: Havalimanında özel shuttle hizmetleri de bulunmaktadır. Şehir merkezi ile havalimanı arasında düzenli seferler yapılmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 40 dakikadır ve seferler, yolcu taleplerine göre ayarlanmaktadır.