
Uruguaiana - Taşkent Uçak Bileti
Uruguaiana - Taşkent arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Uruguaiana - Taşkent Uçak Bileti Hakkında
Uruguaiana (Brezilya) ile Taşkent (Özbekistan) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Uruguaiana şehrinde 1 havalimanı, Taşkent şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Uruguaiana - Taşkent Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Uruguaiana - Taşkent Popüler Uçuşlar
Uruguaiana - Taşkent
Uruguaiana - Taşkent Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 3 aktarma | 77.202 ₺ |
Taşkent Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Uruguaiana Havalimanları
Taşkent Havalimanları
Alternatif Rotalar
Uruguaiana ve Taşkent - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Taşkent Uluslararası Havalimanı (TAS)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs: Havalimanından şehir merkezine 67, 94 ve 11 numaralı otobüs hatları ile ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 45 dakikadır. Seferler günün her saatinde ve haftanın her günü yapılır.
Troleybüs: Havalimanından şehir merkezine 14 numaralı troleybüs hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 45 dakikadır. Seferler her 15-30 dakikada bir yapılır ve 07:00-23:00 saatleri arasında çalışır.
Taksi: Resmi taksi durakları terminal çıkışlarında bulunur. Havalimanından şehir merkezine yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 20-40 dakika arasında değişir. 24 saat hizmet verir ve Yandex Go gibi yerel taksi uygulamalarından çağırabilirsiniz.
Özel Transfer/Shuttle: Havalimanı ve tren istasyonundan otellere veya şehir merkezine özel transfer/shuttle hizmetleri sunulur. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakikadır. Seferler rezervasyonla 24 saat yapılabilir.
Araba Kiralama: Havalimanında araba kiralama hizmetleri sınırlı olup, şehir merkezine M39 otoyolu üzerinden ulaşım sağlanır. Yolculuk süresi trafiğe göre 20-40 dakikadır. Kiralama ofisleri terminalde bulunur ve 24 saat erişilebilir.



