
Valensiya - Logroño Uçak Bileti
Valensiya - Logroño arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Valensiya - Logroño Uçak Bileti Hakkında
Valensiya (İspanya) ile Logroño (İspanya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Valensiya şehrinde 1 havalimanı, Logroño şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Valensiya - Logroño Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Eylül 2026 - 4.868 ₺
Eylül 2026
4.868 ₺
2 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Eylül 2026En ucuz | 2 aktarma | 4.868 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Valensiya - Logroño Popüler Uçuşlar
Valensiya - Logroño

Valensiya - Logroño Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 2 aktarma | 4.868 ₺ |
Valensiya Havalimanları
Logroño Havalimanları
Alternatif Rotalar
Valensiya Kalkışlı Alternatif Rotalar
Valensiya ve Logroño - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Valensiya Havalimanı (VLC)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Metro: Şehir merkezindeki Xátiva istasyonundan 3 veya 5 numaralı metro hatlarına binerek Valensiya Havalimanı'na yaklaşık 20-25 dakikada ulaşabilirsiniz. Metro seferleri her 8 dakikada bir düzenlenmektedir.
Otobüs: Plaza de Espanya'dan hareket eden 150 numaralı otobüs hattı, havalimanına yaklaşık 30-40 dakikada ulaşır. Otobüsler her 25-30 dakikada bir kalkmaktadır.
Aerobus: Şehir merkezinde belirlenen duraklardan kalkan Aerobus, havalimanına hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 25 dakika olup, sefer sıklığı hakkında ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır.
Taksi: Şehir merkezinin çeşitli noktalarından taksiye binerek havalimanına 15-30 dakika içinde ulaşabilirsiniz. Taksi hizmeti 24 saat süreklidir.
Araba Kiralama: Şehir merkezindeki araç kiralama noktalarından araç kiralayarak havalimanına ulaşmak mümkündür. Bu seçenek, bagajı fazla olan veya konforlu bir yolculuk yapmak isteyenler için idealdir.
Logrono-Agoncillo Havalimanı (RJL)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs: Jiménez Movilidad tarafından işletilen otobüsler Aeropuerto Logroño - Agoncillo durağından kalkar ve Hospital San Pedro'ya ulaşır, buradan şehir merkezine kolayca geçebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 15 dakikadır. Seferler her 4 saatte bir yapılır ve her gün çalışır.
Otobüs (Genel Hatlar): La Rioja Metropolitan Consortium'un M6A hattı Logroño - Recajo - Havalimanı - Agoncillo - Murillo rotasında çalışır. M7 hattı ise Arrubal - Agoncillo - Havalimanı - Logroño'yu bağlar. Günde birkaç sefer bulunur, detaylı saatler için jimenezmovilidad.es sitesini kontrol edebilirsiniz.
Taksi: Terminal çıkışındaki resmi taksi duraklarından (Unitaxi Rioja +34 941 50 50 50 veya Radio Taxi Rioja +34 941 22 21 22) binebilirsiniz. Şehir merkezine yolculuk süresi 13-20 dakika arasındadır. Taksi her zaman talep üzerine hizmet verir.
Shuttle (Özel Transfer): RJL Havalimanı'ndan Logroño'ya shuttle servisleri (örneğin Holiday Taxis) talep üzerine çalışır. Yolculuk süresi yaklaşık 15 dakikadır. Talep üzerine hizmet verir, rezervasyon holidaytaxis.com üzerinden yapılabilir.
Kiralık Araç: Havalimanında araç kiralama şirketleri bulunur, Logroño şehir merkezine sürüş mesafesi 14.3 km olup süre 13 dakikadır. Kendi aracınızla her zaman ulaşabilirsiniz, ancak küçük havalimanı olduğu için sınırlı seçenekler olabilir.




