
Varşova - Dominica Uçak Bileti
Varşova - Dominica arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Varşova - Dominica Uçak Bileti Hakkında
Varşova (Polonya) ile Dominica (Dominika) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Varşova şehrinde 2 havalimanı, Dominica şehrinde ise 2 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Varşova - Dominica Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Nisan 2026 - 27.824 TL
Nisan 2026
27.824 TL
3 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Nisan 2026En ucuz | 3 aktarma | 27.824 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Varşova - Dominica Popüler Uçuşlar
Varşova - Dominica
Varşova - Dominica Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 3 aktarma | 27.824 ₺ |
Dominica Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Varşova Havalimanları
Dominica Havalimanları
Alternatif Rotalar
Varşova Kalkışlı Alternatif Rotalar
Varşova ve Dominica - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Varşova Chopin Havalimanı (WAW)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Tren: Varşova Merkez Tren İstasyonu'ndan SKM demiryolu hizmeti ile havalimanı istasyonuna ulaşmak mümkündür. Yolculuk yaklaşık 20 dakika sürmektedir.
Otobüs: Şehir merkezinden 148, 175, 188, 331 ve N32 otobüs hatlarıyla havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi ortalama 30-45 dakikadır.
Taksi: Şehir merkezinden taksi ile havalimanına ulaşım, trafik durumuna bağlı olarak 20-25 dakika sürmektedir.
Araç Kiralama: Çevrimiçi araç paylaşım ve araç kiralama seçenekleri, şehir merkezinden havalimanına ulaşımda kullanılabilir.
Varşova Modlin Havalimanı (WMI)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Tren: Warszawa Gdańska istasyonundan Varşova Modlin Havalimanı'na tren ile ulaşım mümkündür. Yolculuk süresi yaklaşık 43 dakikadır. Trenler her 50 dakikada bir kalkar ve 04:00-23:00 saatleri arasında çalışır.
Otobüs: Warszawa Zachodnia gibi merkezi duraklardan Modlinbus veya FlixBus hatlarıyla havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 27-54 dakika arasında değişir. Otobüsler her 30-60 dakikada bir sefer yapar.
Taksi: Varşova şehir merkezindeki taksi duraklarından veya uygulama ile çağırarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 40-60 dakika arasında değişir ve taksiler 24 saat hizmet sunar.
Araç Kiralama: Şehir merkezinde bulunan araç kiralama ofislerinden kiraladığınız araçlarla havalimanına ulaşabilirsiniz. Dönüşte aracı havalimanında teslim edebilirsiniz.
Özel Transfer: Özel transfer hizmeti alarak şehir merkezinden havalimanına konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Bu hizmet genellikle önceden rezervasyon gerektirmektedir.
Canefield Havalimanı (DCF)
Havalimanından Şehir Merkezine
Taksi: Canefield Havalimanı'ndan Roseau şehir merkezine taksi ile ulaşabilirsiniz. Havalimanı çıkışında bulunan resmi taksi duraklarından bu hizmete erişim sağlanabilir. Yolculuk süresi yaklaşık 15-20 dakika sürmektedir ve taksiler günün her saati hizmet vermektedir.
Araç Kiralama: Havalimanında bulunan araç kiralama ofislerinden araç kiralayarak şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Yolculuk, trafiğe bağlı olarak, yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Araç kiralama hizmetleri genellikle sabah 08:00 ile akşam 20:00 arasında açıktır.
Otobüs: Havalimanı çevresinde düzenli bir otobüs hattı bulunmamaktadır. Ancak yakındaki duraklardan Roseau'ya minibüs veya yerel otobüslerle ulaşım sağlanabilir. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakika sürer ve seferler genellikle 30-60 dakikada bir yapılır.
Özel Transfer Hizmetleri: Eğer konforlu bir ulaşım tercih ederseniz, özel transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmetler genellikle oteliniz tarafından ayarlanabilir ve yolculuk süresi yaklaşık 15 dakikadır.
Douglas Charles Havalimanı (DOM)
Havalimanından Şehir Merkezine
Taksi: Douglas Charles Havalimanı'ndan Roseau şehir merkezine taksiyle ulaşım terminal çıkışındaki resmi taksi duraklarından sağlanır. Yolculuk süresi yaklaşık 40-50 dakika sürer. Taksi seferleri sürekli olup 24 saat boyunca hizmet verir.
Otobüs: Havalimanından Roseau şehir merkezine minibüs veya yerel otobüslerle ulaşım sağlanır. Yolculuk süresi yaklaşık 45-60 dakikadır. Seferler her 30-60 dakikada bir yapılır ve genellikle sabah 6:00 - akşam 18:00 saatleri arasında çalışır.
Araç Kiralama: Havalimanı terminalinde Hertz ve Budget gibi araç kiralama şirketleri mevcuttur. Kendi aracınızla şehir merkezine yaklaşık 40 dakikada ulaşabilirsiniz. Araç kiralama hizmetleri genellikle 07:00-22:00 saatleri arasında verilmektedir.
Shuttle Servisi: Özel shuttle veya otel servisleri havalimanından Roseau'ya sefer yapar. Yolculuk süresi 45 dakika civarındadır. Seferler uçuş saatlerine göre her saatte bir düzenlenir ve uçuş programına bağlı olarak çalışır.








