
Venedik - Rijeka Uçak Bileti
Venedik - Rijeka arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Venedik - Rijeka Uçak Bileti Hakkında
Venedik (İtalya) ile Rijeka (Hırvatistan) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Venedik şehrinde 2 havalimanı, Rijeka şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Venedik - Rijeka Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Eylül 2026 - 4.015 ₺
Eylül 2026
4.015 ₺
1 aktarma
En ucuzKasım 2026
11.201 ₺
2 aktarma
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Eylül 2026En ucuz | 1 aktarma | 4.015 ₺ |
| Kasım 2026 | 2 aktarma | 11.201 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Venedik - Rijeka Popüler Uçuşlar
Venedik - Rijeka





Rijeka - Venedik




Venedik - Rijeka Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 1 aktarma | 4.015 ₺ | |
| 2 aktarma | 6.084 ₺ | |
| 2 aktarma | 7.275 ₺ | |
| 2 aktarma | 11.201 ₺ | |
| 2 aktarma | 12.230 ₺ |
Rijeka Şehrine Uçuş Süreleri(Türkiye'den)
Venedik Havalimanları
Rijeka Havalimanları
Alternatif Rotalar
Venedik Kalkışlı Alternatif Rotalar
Venedik ve Rijeka - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Treviso Havalimanı (TSF)
Havalimanına Nasıl Gidilir
ATVO Shuttle Otobüsü: Venedik Piazzale Roma'dan Treviso Havalimanı'na ATVO shuttle otobüsleri ile yaklaşık 30-45 dakikada ulaşabilirsiniz. Otobüsler belirli saatlerde hareket eder.
Barzi Bus (Terravision): Venedik Tronchetto'dan Treviso Havalimanı'na Barzi Bus ile 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Önce vaporetto ile Tronchetto'ya gidip, ardından otobüse binmeniz gerekmektedir.
ACTT Otobüsü + Tren: Venedik Santa Lucia'dan Treviso tren istasyonuna trenle, ardından ACTT 6 numaralı otobüsle havalimanına ulaşabilirsiniz. Tren ve otobüs seferleri sık yapılmaktadır.
Taksi: Venedik Piazzale Roma'dan taksi ile Treviso Havalimanı'na 30-45 dakikada ulaşabilirsiniz. Taksiler Piazzale Roma taksi duraklarından kalkar.
Araba Kiralama: Venedik şehir merkezindeki kiralama ofislerinden araç kiralayarak Treviso Havalimanı'na rahatça ulaşabilirsiniz.
Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Metro/Tren: Venedik Santa Lucia Tren İstasyonu'ndan Mestre'ye trenle ulaşarak buradan otobüsle havalimanına geçebilirsiniz. Mestre'den Venedik Marco Polo Havalimanı'na otobüs yolculuğu yaklaşık 20 dakika sürer ve seferler sık aralıklarla yapılır.
Otobüs: Piazzale Roma'dan ACTV 5 numaralı otobüs hattını kullanarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakikadır ve otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar.
Shuttle: Piazzale Roma'dan ATVO Express Shuttle otobüsleri ile havalimanına direkt ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır ve seferler her 20 dakikada bir gerçekleşir.
Su Otobüsü (Vaporetto): San Marco veya Rialto gibi merkezi vaporetto iskelelerinden Alilaguna hatlarını kullanarak havalimanına gidebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 15 dakikadır ve seferler her 30 dakikada bir yapılır.
Su Taksi: San Marco gibi merkezi bölgelerden su taksi ile havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakika sürer ve 7/24 hizmet verir.
Rijeka Havalimanı (RJK)
Havalimanından Şehir Merkezine
Havalimanı Otobüsü (Rijeka Airport Shuttle): Rijeka Havalimanı'ndan şehir merkezindeki ana otobüs istasyonuna (Jelačić Square 3, platform 5) resmi havaalanı otobüsü seferleri düzenlenmektedir. Yolculuk süresi yaklaşık 30 dakikadır. Seferler talep üzerine çalışmaktadır ve detaylar rijeka-airport.hr sitesinden takip edilebilir.
Özel Shuttle Servisleri: Olivari Travel günde bir kez shuttle servisi sunmaktadır. Rijeka Havalimanı'ndan şehir merkezine ulaşım süresi yaklaşık 40 dakikadır. Seferler günde bir kez yapılmaktadır ve detaylı program olivari-travel.com adresinden öğrenilebilir.
Taksi: Havalimanı terminal çıkışında resmi taksi durakları bulunmaktadır. Rijeka şehir merkezine yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 22-29 dakika arasında değişmektedir. Seferler 7/24 talep üzerine çalışır.
Özel Transfer Servisleri (AtoB vb.): AtoB gibi özel transfer servisleri, Rijeka Havalimanı'ndan şehir merkezine önceden rezervasyonla ulaşım sağlamaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 24-30 dakikadır.
Kendi Aracınızla Sürüş: Rijeka Havalimanı'ndan şehir merkezine karayolu mesafesi 25.7-26.6 km'dir. Yolculuk süresi trafikteki duruma bağlı olarak 22-24 dakika arasında değişmektedir.





