
Venedik - Midilli Uçak Bileti
Venedik - Midilli arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Venedik - Midilli Uçak Bileti Hakkında
Venedik (İtalya) ile Midilli (Yunanistan) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Venedik şehrinde 2 havalimanı, Midilli şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Venedik - Midilli Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Haziran 2027 - 7.155 ₺
Haziran 2027
7.155 ₺
1 aktarma
En ucuz| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Haziran 2027En ucuz | 1 aktarma | 7.155 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Venedik - Midilli Popüler Uçuşlar
Venedik - Midilli
Venedik - Midilli Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 1 aktarma | 7.155 ₺ |
Venedik Havalimanları
Midilli Havalimanları
Alternatif Rotalar
Venedik Kalkışlı Alternatif Rotalar
Venedik ve Midilli - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Treviso Havalimanı (TSF)
Havalimanına Nasıl Gidilir
ATVO Shuttle Otobüsü: Venedik Piazzale Roma'dan Treviso Havalimanı'na ATVO shuttle otobüsleri ile yaklaşık 30-45 dakikada ulaşabilirsiniz. Otobüsler belirli saatlerde hareket eder.
Barzi Bus (Terravision): Venedik Tronchetto'dan Treviso Havalimanı'na Barzi Bus ile 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Önce vaporetto ile Tronchetto'ya gidip, ardından otobüse binmeniz gerekmektedir.
ACTT Otobüsü + Tren: Venedik Santa Lucia'dan Treviso tren istasyonuna trenle, ardından ACTT 6 numaralı otobüsle havalimanına ulaşabilirsiniz. Tren ve otobüs seferleri sık yapılmaktadır.
Taksi: Venedik Piazzale Roma'dan taksi ile Treviso Havalimanı'na 30-45 dakikada ulaşabilirsiniz. Taksiler Piazzale Roma taksi duraklarından kalkar.
Araba Kiralama: Venedik şehir merkezindeki kiralama ofislerinden araç kiralayarak Treviso Havalimanı'na rahatça ulaşabilirsiniz.
Venedik Marco Polo Havalimanı (VCE)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Metro/Tren: Venedik Santa Lucia Tren İstasyonu'ndan Mestre'ye trenle ulaşarak buradan otobüsle havalimanına geçebilirsiniz. Mestre'den Venedik Marco Polo Havalimanı'na otobüs yolculuğu yaklaşık 20 dakika sürer ve seferler sık aralıklarla yapılır.
Otobüs: Piazzale Roma'dan ACTV 5 numaralı otobüs hattını kullanarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 20-25 dakikadır ve otobüsler her 15-30 dakikada bir kalkar.
Shuttle: Piazzale Roma'dan ATVO Express Shuttle otobüsleri ile havalimanına direkt ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır ve seferler her 20 dakikada bir gerçekleşir.
Su Otobüsü (Vaporetto): San Marco veya Rialto gibi merkezi vaporetto iskelelerinden Alilaguna hatlarını kullanarak havalimanına gidebilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 15 dakikadır ve seferler her 30 dakikada bir yapılır.
Su Taksi: San Marco gibi merkezi bölgelerden su taksi ile havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakika sürer ve 7/24 hizmet verir.
Midilli Uluslararası Havalimanı (MJT)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs: Midilli Odisses Elitis Uluslararası Havalimanı'ndan (MJT) şehir merkezine otobüs seferleri düzenlenir. Yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Seferler uçuşlara bağlı olarak her 30-60 dakikada bir yapılır ve günün büyük kısmında, genellikle sabah 06:00'dan gece 23:00'e kadar çalışır.
Taksi: Havalimanı terminal çıkışında resmi taksi durakları bulunmaktadır. Şehir merkezine (Mytilene) direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 15-25 dakika sürer. Taksi her an hazırdır, 7/24 hizmet verir.
Minibüs: Havalimanı'ndan şehir merkezine minibüs seferleri düzenlenir. Yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Seferler her 30 dakikada bir yapılır ve sabah 07:00'den akşam 22:00'ye kadar çalışır.
Özel Transfer: Havalimanı için önceden rezervasyonlu özel transfer araçları ayarlayabilirsiniz. Şehir merkezine yolculuk süresi 15-25 dakika arasındadır. Talep üzerine her saat hizmet verir, 24 saat kullanılabilir.
Araba Kiralama: Havalimanı terminalinde Avis, Budget ve Carwiz gibi firmaların ofisleri bulunmaktadır. Yolculuk süresi trafiğe göre 15-20 dakikadır. Kiralama ofisleri sabah 08:00'den akşam 22:00'ye kadar açıktır.






