
Windhoek - Port Elizabeth Uçak Bileti
Windhoek - Port Elizabeth arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Windhoek - Port Elizabeth Uçak Bileti Hakkında
Windhoek (Namibya) ile Port Elizabeth (Güney Afrika) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Windhoek şehrinde 2 havalimanı, Port Elizabeth şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Windhoek - Port Elizabeth Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Mayıs 2027 - 12.577 ₺
Mayıs 2027
12.577 ₺
1 aktarma
En ucuzMart 2027
12.610 ₺
1 aktarma
Eylül 2026
12.749 ₺
1 aktarma
Ocak 2027
12.788 ₺
1 aktarma
Ekim 2026
13.225 ₺
1 aktarma
Temmuz 2027
15.672 ₺
1 aktarma
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Mayıs 2027En ucuz | 1 aktarma | 12.577 ₺ |
| Mart 2027 | 1 aktarma | 12.610 ₺ |
| Eylül 2026 | 1 aktarma | 12.749 ₺ |
| Ocak 2027 | 1 aktarma | 12.788 ₺ |
| Ekim 2026 | 1 aktarma | 13.225 ₺ |
| Temmuz 2027 | 1 aktarma | 15.672 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
Windhoek - Port Elizabeth Popüler Uçuşlar
Windhoek - Port Elizabeth Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 1 aktarma | 12.577 ₺ | |
| 1 aktarma | 12.749 ₺ |
Windhoek Havalimanları
Port Elizabeth Havalimanları
Alternatif Rotalar
Windhoek Kalkışlı Alternatif Rotalar
Port Elizabeth Varışlı Alternatif Rotalar
Windhoek ve Port Elizabeth - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Hosea Kutako Uluslararası Havalimanı (WDH)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Otobüs (5 numaralı hat – şehirden havalimanına): Windhoek şehir merkezindeki bazı duraklardan hareket eden 5 numaralı otobüs hattı, Hosea Kutako Havalimanı Durağı’na doğru sefer yapmaktadır. Yolculuk süresi muhtemelen 45-60 dakika civarındadır. Otobüslerin sefer sıklığı günde birkaç kez, özellikle sabah ve akşam saatlerinde olmaktadır. Çalışma saatleri için yerel duraklardaki duyurulara göz atmanızı tavsiye ederiz.
Havalimanı Shuttle Servisleri (Otelden Havalimanına Transfer): Windhoek şehir merkezindeki birçok otel, misafirleri için Hosea Kutako Havalimanı’na shuttle/minibüs transfer hizmeti sunmaktadır. Yolculuk süresi genellikle 30-45 dakika arasında değişmektedir ve bu hizmet, uçuş saatlerine göre düzenlenmektedir. Gün boyunca birçok sefer yapılmaktadır.
Taksi: Windhoek şehir merkezinden havalimanına taksi ile ulaşım sağlamanız mümkündür. Taksi yolculuğu, genellikle 40-50 dakika sürmektedir ve şehir merkezinde taksi durakları bulunmaktadır. Taksi hizmetleri 24 saat boyunca kesintisiz olarak hizmet vermektedir.
Araç Kiralama: Windhoek şehir merkezinde çeşitli araç kiralama firmaları mevcuttur. Araç kiralamak için yerel ofislerle iletişime geçebilir ve dilediğiniz aracı seçebilirsiniz. Bu seçenek, şehirdeki gezilerinizi daha rahat yapmanızı sağlar.
Özel Transfer Hizmetleri: Windhoek merkezinden havalimanına özel transfer hizmetleri sunulmaktadır. Bu hizmetin süresi, genellikle 30-45 dakika arasında değişmektedir ve konforlu bir yolculuk imkanı sunmaktadır.
Chief Dawid Stuurman Uluslararası Havalimanı (PLZ)
Havalimanından Şehir Merkezine
Taksi: Chief Dawid Stuurman Uluslararası Havalimanı terminal çıkışında yer alan resmi taksi duraklarından Port Elizabeth şehir merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 15-25 dakika sürmektedir. Taksi hizmetleri 7/24 günün her saati mevcuttur.
Havalimanı Şatlı/Servisleri: Havalimanından Port Elizabeth şehir merkezine çeşitli shuttle servisleri kalkmaktadır; Sisas Taxis & Tours, Blundern Coach Tours, Jamies Taxis ve Beach Cabs gibi firmalarla rezervasyon yaptırabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakika olup, servisler talebe göre çalışmaktadır.
Özel Transfer/Uygulama Tabanlı Araçlar: Uber veya Bolt gibi uygulama tabanlı araçlar havalimanı WiFi'sinden çağrılabilir. Port Elizabeth şehir merkezine direkt ulaşım sağlar ve yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 15-25 dakika sürmektedir. Hizmetler 7/24 sürekli çalışır.
Otobüs: Havalimanından Port Elizabeth şehir merkezine düzenli toplu otobüs servisi bulunmamaktadır. Şehirlerarası otobüsler, Port Elizabeth otobüs terminalinden havalimanına direkt bağlantı sağlamaz. Bu nedenle otobüs seçeneği pratik değildir.
Araç Kiralama: Havalimanında araç kiralama ofisleri terminal içinde yer alır. Kendi aracınızla şehir merkezine ulaşım sağlayabilir ve yolculuk süresi Allister Miller Dr (M11) üzerinden yaklaşık 15-20 dakikadır. Kiralama hizmetleri 7/24 sunulmaktadır.







