
Aalborg - Palma de Mallorca Uçak Bileti
Aalborg - Palma de Mallorca arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
Aalborg - Palma de Mallorca Uçak Bileti Hakkında
Aalborg (Danimarka) ile Palma de Mallorca (İspanya) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
Aalborg şehrinde 1 havalimanı, Palma de Mallorca şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
Aalborg - Palma de Mallorca Uçak Bileti En Ucuz Aylar
Aalborg - Palma de Mallorca Popüler Uçuşlar
Aalborg - Palma de Mallorca Rotasında Uçan Havayolları
Aalborg Havalimanları
Palma de Mallorca Havalimanları
Alternatif Rotalar
Aalborg - Palma de Mallorca Uçuş Özeti
Ucuz biletler genellikle hafta içi ve erken rezervasyonlarda daha avantajlıdır.
Aalborg ve Palma de Mallorca - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
Aalborg Havalimanı (AAL)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Tren: Aalborg St. istasyonundan [hat adı] hattına binerek havalimanına yaklaşık 12 dakikada ulaşabilirsiniz. Seferler her saat başı yapılır ve gün boyu hizmet vermektedir.
Otobüs: Şehir merkezinden 13 numaralı otobüs hattı havalimanına sefer yapmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 19 dakikadır. Otobüsler her 20 dakikada bir kalkmaktadır.
Otobüs: Selma Lagerløfs Vej'den 24N hattı havalimanına gitmektedir. Yolculuk süresi yaklaşık 39-45 dakikadır. Seferler günde iki kez yapılmaktadır.
Taksi: Şehir merkezinden havalimanına taksi çağırabilirsiniz; yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 15 dakika civarındadır. Taksi hizmeti 7/24 mevcuttur.
Araç Kiralama: Şehir merkezinde bulunan araç kiralama ofislerinden rezervasyon yaptırarak havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 12-15 dakikadır.
Palma de Mallorca Havalimanı (PMI)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (A1 Hattı): A1 otobüs hattı, havalimanından şehir merkezine ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 22 dakikadır ve otobüsler her 15 dakikada bir kalkar. İlk sefer sabah 4:40'ta başlar.
Otobüs (Alternatif Rota): Havalimanından 1161-Àrea d'intercanvi Palau de Congressos durağına giden doğrudan otobüs de mevcuttur. Bu rota yalnızca 6 dakika sürer ve otobüsler her 20 dakikada bir çalışır.
Taksi: Havalimanında bulunan resmi taksi duraklarından şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak yaklaşık 10 dakika sürmektedir.
Özel Transfer Hizmeti: Özel araç transferi sağlayan firmalarla yaklaşık 20 dakikada şehir merkezine ulaşabilirsiniz.
Araç Kiralama: Havalimanında bulunan araç kiralama firmalarından araç kiralayarak 10 dakikada şehir merkezine ulaşabilirsiniz.