
San Cristobal Adası - Santiago Uçak Bileti
San Cristobal Adası - Santiago arası en uygun uçak biletlerini karşılaştırın
San Cristobal Adası - Santiago Uçak Bileti Hakkında
San Cristobal Adası (Ekvador) ile Santiago (Şili) arasındaki uçuşlar için en uygun fiyatlı biletleri Tripuck'ta bulabilirsiniz. Yüzlerce havayolunun fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun seçeneği sunuyoruz.
San Cristobal Adası şehrinde 1 havalimanı, Santiago şehrinde ise 1 havalimanı bulunmaktadır. Tüm havalimanları arasındaki uçuşları karşılaştırarak en avantajlı bileti bulabilirsiniz.
San Cristobal Adası - Santiago Uçak Bileti En Ucuz Aylar
En uygun fiyatlı ay
Kasım 2026 - 14.227 ₺
Kasım 2026
14.227 ₺
2 aktarma
En ucuzOcak 2027
14.287 ₺
2 aktarma
| Ay | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| Kasım 2026En ucuz | 2 aktarma | 14.227 ₺ |
| Ocak 2027 | 2 aktarma | 14.287 ₺ |
Fiyatlar anlık duruma göre değişebilir. Son aramalar baz alınarak hesaplanmıştır.
San Cristobal Adası - Santiago Popüler Uçuşlar
San Cristobal Adası - Santiago
Santiago - San Cristobal Adası
San Cristobal Adası - Santiago Rotasında Uçan Havayolları
| Havayolu | Uçuş Tipi | Fiyat |
|---|---|---|
| 2 aktarma | 14.227 ₺ |
San Cristobal Adası Havalimanları
Santiago Havalimanları
Alternatif Rotalar
San Cristobal Adası Kalkışlı Alternatif Rotalar






San Cristobal Adası ve Santiago - Havalimanı Ulaşım Bilgileri
San Cristobal Havalimanı (SCY)
Havalimanına Nasıl Gidilir
Taksi: Puerto Baquerizo Moreno şehir merkezinden San Cristóbal Havalimanı'na taksi ile ulaşım oldukça kolaydır. Ana caddelerde bulunan taksi duraklarından binebilirsiniz ve yolculuk süresi yaklaşık 5 dakikadır. Taksiler günün her saati hizmet vermektedir.
Araç Kiralama: Şehir merkezinde bulunan araç kiralama noktalarından kiraladığınız araçla havalimanına ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 5-10 dakikadır. Kiraladığınız aracı havalimanında teslim ederek yolculuğunuzu sonlandırabilirsiniz.
Arturo Merino Benitez Uluslararası Havalimanı (SCL)
Havalimanından Şehir Merkezine
Otobüs (Centropuerto): Arturo Merino Benitez Havalimanı'ndan Santiago şehir merkezine Centropuerto otobüsleri terminal çıkışından kalkar ve San Alberto Hurtado veya Los Héroes metro istasyonlarına ulaşım sağlar. Yolculuk süresi yaklaşık 30-40 dakikadır. Seferler her 30 dakikada bir yapılır ve 06:00'dan gece geç saatlere kadar çalışır.
Metro (Bağlantılı): Havalimanından direkt metro yok, ancak Centropuerto otobüsleri ile San Alberto Hurtado veya Los Héroes metro istasyonlarına (L1 hattı) bağlanarak şehir merkezine devam edebilirsiniz. Otobüsle istasyona ulaşım 30-40 dakika sürer, metro ile merkezdekine ek süre eklenir. Metro seferleri yoğun saatlerde her 3-5 dakikada bir, gün boyu 06:00-23:00 arasında çalışır.
Taksi: Resmi taksi durakları havalimanı terminal çıkışlarında bulunur ve şehir merkezine direkt ulaşım sağlar. Yolculuk süresi trafiğe bağlı olarak 20-40 dakika arasında değişir. Taksi hizmeti 24 saat günün her saati mevcuttur.
Uber: Uber uygulaması SCL havalimanı için taksi benzeri hizmet sunar, terminalden kolayca çağırabilirsiniz. Şehir merkezine yolculuk süresi trafiğe göre 20-40 dakika sürer. Uygulama 7/24 araç çağırma imkanı sağlar.
Özel Transfer/Shuttle: Özel shuttle ve VIP transfer hizmetleri havalimanı ile şehir merkezi arasında çalışır. Yolculuk süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Hizmetler 24 saat boyunca devam etmektedir.



